Racer GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
silversony написа:преди 2-3 часа на разклона за Банкя пуснах колега с Пунто и номер 5841 , като чак след като зави му видях стикерите (; Кой бешеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ivailo rachev написа:днес в Габрово карах зад едно тъмно синьо браво със малкия стикер на задното стъкло долу в ляво с номер СТ4825АР и му пресветвах ама явно не ме забеляза.Нека си признае кой беше
Коментар
-
вчера към 11 и нещо на светофара на пазара в Русе и малко преди това насвирих и насвятках добре една синя Брава Р 0535 май беше с пернишки стикер и малък такъв в дясно отзад. Бях дегизиран със Самолета и май колегата не разбра за кво иде реч п.п. на Самолета имам само малък стикер отстрани от ляво, ама почти никой не го вижда, щото рядко ме изпреварватFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
todorshalev написа:silversony написа:преди 2-3 часа на разклона за Банкя пуснах колега с Пунто и номер 5841 , като чак след като зави му видях стикерите (; Кой беше
Коментар
-
donnna написа:вчера към 11 и нещо на светофара на пазара в Русе и малко преди това насвирих и насвятках добре една синя Брава Р 0535 май беше с пернишки стикер и малък такъв в дясно отзад. Бях дегизиран със Самолета и май колегата не разбра за кво иде реч п.п. на Самолета имам само малък стикер отстрани от ляво, ама почти никой не го вижда, щото рядко ме изпреварват
Коментар
-
donnna написа:вчера към 11 и нещо на светофара на пазара в Русе и малко преди това насвирих и насвятках добре една синя Брава Р 0535 май беше с пернишки стикер и малък такъв в дясно отзад. Бях дегизиран със Самолета и май колегата не разбра за кво иде реч п.п. на Самолета имам само малък стикер отстрани от ляво, ама почти никой не го вижда, щото рядко ме изпреварват
Коментар
-
Около 12:00 днес, синьо-зелено Пунто МК1, на светофара след "италянеца" в Овча Купел. На следващият светофар зави по ул. Нар.Хоро, нагоре към НБУ. Малък стикер, горе в ляво, на задното стъкло. Свирнах на човека, светнах, ама си помисли, че му свиря защото е зелено най-вероятно, пък то беше червено . Извинявай, ако съм те стреснал колега Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар