Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Синьо Punto МК2 със малкия стикер по Ботевградско.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

Бяло пунто МК1 с големия стикер СА8633КА на паркинга на Била на опълченска днес на обяд.
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Синьо браво 4461 тази сутрин около Сердика със голям надпис на задното стъкло и голям кръгъл стикер пак там.

Коментар

CHILIEV написа:
          Синьо браво 4461 тази сутрин около Сердика със голям надпис на задното стъкло и голям кръгъл стикер пак там.
          не ме ли запомни

Коментар

Сива брава СА 8907 АТ в 13:50 с малък стикер под задната чистачка на пазара на овча купел 2 до фотото.
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Днес пред Метрото (Г. М. Димитров) зелено Типо с малкия стикер PA 6524 AT .. И много често с приятелката ми засичаме червено Браво с малкия стикер пред ХТИ ..Номера му започваше СА 04 ...
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

ilkor написа:
                CHILIEV написа:
                не ме ли запомни
                Сигурен бях, че съм те виждал някъде Ама знам ли дали ще се усетиш що ти бибиткам - алфа че и без стикер и затова си отминах.

Коментар

Днес на Шипченски проход сутринта светло зелено Пунто МК1 маи беше печка добре нагласено :P много бягаше... за малко да ми се лепне на задницата
                  Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                  Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

На бул.Витоша Браво СА 0370 с жълти джанти и големият му стикер беше Жълт

Коментар

Emzo днес към 17:00 на ул.Гурко срещу театъра беше спрял.Свирнах ама не видях беше ли вътре в колата.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Преди малко колегата Илко засечен да слиза от колата си и поздравен подобаващо с клаксон и махане

Коментар

днес в Габрово карах зад едно тъмно синьо браво със малкия стикер на задното стъкло долу в ляво с номер СТ4825АР и му пресветвах ама явно не ме забеляза.Нека си признае кой беше
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Днес в Студентски град покарах известно време зад сиво браво с номер 3695, ако не се бъркам. Мислих, мислих... Bachev трябва да е След серия от мигане, светкане и накрая клаксон(до обръщалото на 280, където колегата зави наляво), резултата остана 1:0 за мен, защото аз го видях, ама той мене - не
                            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
                            Fiat Grande Punto 1.4
                            Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

Тази марИйка чия е? макар че беше около 4 сутринта нямаше как да пропусна да снимам... :D
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

В студентски град Свищов забелязан е ФИАТ Пунто с номер А 1733 КС с форумен стикер на ФИАТ клуба и с лек оптичен тунинг по колата.
                                ALFA ROMEO 145 1.4 T-SPARK

Коментар

Working...
                                X