Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някъде в хаджи димитър по полетата. До сервиз за камиони на рено фиат пунто с номер С 8016.... бях по работа там към 13:00 днес
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Днес към 1 видях красивото дупе на красавицата на колегата Cepheus.Фантастикото в Ляолин !
      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

CHILIEV написа:
        CHILIEV написа:
        Тъмно Браво (новото) всеки ден напоследък в пресечката между Токуда и Малееви Малък кръгъл стикер на малкото стъкло отзад от дясната страна.
        Преди 2 мин. пак беше на същото място п.п. заблудил съм се - БРАВО е колата (новото) СА 7121
        Прикачени файлове

Коментар

[quote="Марто"]В миналия Петък или събота на Пикадили център видях горното браво малко преди 00:00 часаКолегата да се разпознаеА това е моето Браво само да отбележа че съм колежка

Коментар

[quote="Karola"]
            Марто написа:
            В миналия Петък или събота на Пикадили център видях горното браво малко преди 00:00 часаКолегата да се разпознаеА това е моето Браво само да отбележа че съм колежка
            Постарала се е колежката с колата и се е получило добре.
            Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Благодаря !

Коментар

днеас към 3 следобяд колегата килърчо беше паркирал на 10 ментра от мен до 1 блок на ТУ
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

:P

googo написа:
                  Днес към 1 видях красивото дупе на красавицата на колегата Cepheus.Фантастикото в Ляолин !
                  Ааааа аз там работя и всеки ден съм там :P
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Kiler4o снощи към 20:30 пред Златния грош в Студентски
                    Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Ново Браво около обяд зави по Витошка от Бяла Черква.
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

liverpool235 написа:
                        Преди малко мернах това Браво в Надежда СА 9961 МВ Точно пред работата ми
                        A3 TOBA
                        ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Re: :P

Cepheus написа:
                          googo написа:
                          Ааааа аз там работя и всеки ден съм там :P
                          и аз те видях днес там (; Много лачено ми изглеждаше (:

Коментар

Тази вечер в паркинга на мола на Стамболийски видях синьо Пунто 2 със стикери - момиче го караше, беше натоварила доста народ вътре Аз карах нервно зад нея......
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

тази сутрин към 7:30 на по Гещов покрай мене мина една Брава, синя СА 8820 МК ако не се лъжа с малкия стикер на задното стъкло и тръгна по нанагорното да се качва на Борис 3-ти. Чудно че не ми е видял мойте стикери като ме е задминавал. Аз докато огледам и да го настигна и доиде време да се мушкам в подлеза
                              Моята е от известно време я кара приятелката ми. Тя със сигурност не те е забелязала, макар че съм й казал да се оглежда за стикери!Поздрави!edit: Така като гледам сте комшии с нея, така че ще я виждаш често, защото нейната кола е в бокса за дълго...
                              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

преди около 30 мин. Практикер Русе черно браво с малкия и големият стикер 0535 или нещо такова

Коментар

Working...
                                X