В миналия Петък или събота на Пикадили център видях горното браво малко преди 00:00 часаКолегата да се разпознаеВ събота засякох мареата на lubomm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Cepheus написа:Ewing написа:ахам уцели го таман се чудех кои беше заформил тази колона от коли и гледам едно синьо пунто и чак като отби видях че е колега от форумаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Вчера към 17:30 на улица Одрин отсечката между Стамболийски и Тодор Александров, се разминахме с винено червено браво СА 6946 ако не се лъжа. Чак като се разминахме видях големия и малкиа стикери.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:Вчера към 17:30 на улица Одрин отсечката между Стамболийски и Тодор Александров, се разминахме с винено червено браво СА 6946 ако не се лъжа. Чак като се разминахме видях големия и малкиа стикери.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:AdViSoRa написа:Днес едно червено Браво паркирано на Шипченски Проход. Свирнах ама бях със служебната Тойота.Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар