Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В миналия Петък или събота на Пикадили център видях горното браво малко преди 00:00 часаКолегата да се разпознаеВ събота засякох мареата на lubomm
    Прикачени файлове
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Ей изрисувал си ме ,ама го няма пунтото до марчето :D :D

Коментар

Cepheus написа:
        Ewing написа:
        ахам уцели го таман се чудех кои беше заформил тази колона от коли и гледам едно синьо пунто и чак като отби видях че е колега от форума
        заформих я , защото е много гаден пътя , а аз съм спортинг - много нисък и с това спортно окачване е нещо страшно по дупките.пък и търсех къде да паркирам.
        да верно с тва твърдо окачване не си е работа по тия ями а и паветата ан симеоново не са никак приятни тази сутрин към 7:30 на по Гещов покрай мене мина една Брава, синя СА 8820 МК ако не се лъжа с малкия стикер на задното стъкло и тръгна по нанагорното да се качва на Борис 3-ти. Чудно че не ми е видял мойте стикери като ме е задминавал. Аз докато огледам и да го настигна и доиде време да се мушкам в подлеза
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Я да си признае кой колега беше днес в ЯВОР - Бургас с номер СА 2007 МА даже и го снимах ама снимка ще кача довечера
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

lubomm написа:
            Ей изрисувал си ме ,ама го няма пунтото до марчето :D :D
            Мда видях те по път за мола, но не знам къде. Номера го изрисувах, понеже някъде във форума май ти бях виждал колата с изтрит номер.Никой ли не разпознава другия колега ?
            Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Вчера към 17:30 на улица Одрин отсечката между Стамболийски и Тодор Александров, се разминахме с винено червено браво СА 6946 ако не се лъжа. Чак като се разминахме видях големия и малкиа стикери.
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Тъмно Браво (новото) всеки ден напоследък в пресечката между Токуда и Малееви Малък кръгъл стикер на малкото стъкло отзад от дясната страна.

Коментар

mnpenchev вчера към 17.30 на светофара на операта, освен ако няма друго сиво стило с голям стикер в Бургас
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ewing написа:
                    Вчера към 17:30 на улица Одрин отсечката между Стамболийски и Тодор Александров, се разминахме с винено червено браво СА 6946 ако не се лъжа. Чак като се разминахме видях големия и малкиа стикери.
                    Оп аз съм бил,интересно как не съм те забелязал,но се бях втрещих като се набих и на тази улица в задръстване..
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днес едно червено Браво паркирано на Шипченски Проход. Свирнах ама бях със служебната Тойота.
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

Това черното Варненско Браво е убиец много е яко На кого е
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

AdViSoRa написа:
                          Днес едно червено Браво паркирано на Шипченски Проход. Свирнах ама бях със служебната Тойота.
                          Същото го видях като отивах на работа!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Браво-то на Ретер-а в уличката зад енергото днес по обяд
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

CHILIEV написа:
                              Тъмно Браво (новото) всеки ден напоследък в пресечката между Токуда и Малееви Малък кръгъл стикер на малкото стъкло отзад от дясната страна.
                              Преди 2 мин. пак беше на същото място п.п. заблудил съм се - БРАВО е колата (новото) СА 7121

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                                AdViSoRa написа:
                                Същото го видях като отивах на работа!
                                Ако става дума да е било близо до кръстовището на Шипченски и Коста Лулчев - пред мебелния магазин - аз съм @AdViSoRa : не съм чул/видял... понеже докато паркирах някъв тип се опита да ми отнесе предната броня, и бях много зает да го ’храня’
                                Fiat Bravo 1.8 16V
                                Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Working...
                                X