Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Harzulov написа:
    liverpool235 написа:
    Преди малко на Ботевградско си поговорихме с колега с Браво. Надявам се,че се е прибрал без аварии с тая прекъсваща кола..
    Здравей, колега аз бях с въпросното браво което ми направи номер и почна да прекъсва, но след като се разделихме на светофара покарах още 10 - ина минути и прекъсването изчезна и си бачка нормално.... странно ама ще го видя утре.
    Добре,че се е оправило,че после колко яд ме хвана,че не спряхме да го погледнеме,а така те зарязах.. Но докато се усетя и ми светна зелено и завих..
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
      Harzulov написа:
      liverpool235 написа:
      Преди малко на Ботевградско си поговорихме с колега с Браво. Надявам се,че се е прибрал без аварии с тая прекъсваща кола..
      Здравей, колега аз бях с въпросното браво което ми направи номер и почна да прекъсва, но след като се разделихме на светофара покарах още 10 - ина минути и прекъсването изчезна и си бачка нормално.... странно ама ще го видя утре.
      Добре,че се е оправило,че после колко яд ме хвана,че не спряхме да го погледнеме,а така те зарязах.. Но докато се усетя и ми светна зелено и завих..
      . Е не се притеснявай тя вече се беше оправила когато се видяхме аз преди това бях отбил около 10 минути да търся проблема ама той изчезна от само себе си....
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Ако могат да се разпознават :D
        Прикачени файлове
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Колега, втората снимка с бравото дето е, кога и къде е снимана?.Имам подозрения че съм аз. .Ако кажеш номера, ще стане ясно

Коментар

Мареата прилича на мойта, с дупка за теглича на задната броня, ама може и да не е . Кажи къде си я заснелТака като се загледах в третия стоп, по вероятно е, да не е
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днес към 8 и 30 на светофара на УНСС от към НСА видях синя Брава с големия стикер и номер ВТ 2507 ВА

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                Днес към 8 и 30 на светофара на УНСС от към НСА видях синя Брава с големия стикер и номер ВТ 2507 ВА
                Аз съм, колега Ти с какво беше
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

с една червена таратайка - води се Маранело Червено Nuova Bravo :D
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

todorshalev написа:
                    9: 30 сутринта м/у 10 блко на ТУ и 1 студенски блокзелено браво с Рег. СО 0096 ХА със голям стикер на черен фон (заден джам) :D ето и доказателството
                    същия колега до 10 блок на ту
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Жоро и Живко, да не сте пили кафе днеска по комшийски , бре, мискини Мареите ви през 10 метра паркирани...
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

wazmo написа:
                        Мареата прилича на мойта, с дупка за теглича на задната броня, ама може и да не е . Кажи къде си я заснелТака като се загледах в третия стоп, по вероятно е, да не е
                        Ако не се лъжа беше на П.Славейков до Пирогов към 18 часа

Коментар

curko написа:
                          Колега, втората снимка с бравото дето е, кога и къде е снимана?.Имам подозрения че съм аз. .Ако кажеш номера, ще стане ясно
                          Май че беше по Сливница около Сточна гара ама не съм много сигурен :D ,а номера

Коментар

kik73bg написа:
                            curko написа:
                            Май че беше по Сливница около Сточна гара ама не съм много сигурен :D ,а номера
                            мда, май ще съм аз :D .Ако е било след 17:30 и на тази дата дето е снимката е много вероятно да съм аз :D

Коментар

kik73bg написа:
                              wazmo написа:
                              Ако не се лъжа беше на П.Славейков до Пирогов към 18 часа
                              Зад Пирогов в уличките паркирам, а към 18ч си тръгвам. Така че много е вероятно да съм бил аз :D
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днеска към 20:00 свирнах на Мареа влизаща в Еко-то на Хаджи Димитър срещу Мерцедес.Кой беше колегата
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X