Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ewing написа:
    ахам уцели го таман се чудех кои беше заформил тази колона от коли и гледам едно синьо пунто и чак като отби видях че е колега от форума
    заформих я , защото е много гаден пътя , а аз съм спортинг - много нисък и с това спортно окачване е нещо страшно по дупките.пък и търсех къде да паркирам.
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Днес в Казанлък забелязах тъмносиньо браво с бели ляти джанти, не му видях номера само големия стикер отзад. Беше паркирал на бул. Никола Петков покрай реката. Да си признава кои беше и да се обажда като идва в града

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
        Kotseto написа:
        NIK_THE_FLASH написа:
        Днес около 14 часа, на уличката пред Скай Мол забелязан колега с Фиат Стило бордо(май ) с големия стикер и номер 6226
        Бордо си е, ама от толкова мръсотия трудно се познава...
        Пак същото Стило забелязано, но този път на светофара, и май продължи по Шипченски И двата пъти бях пешеходец, и нямаше как да сигнализирам....освен да се метна пред колата
        Обичайната дестинация сутрин към 9 и нещо Дружба - Хаджи Димитър след обед около 16:30 обратно...

Коментар

ivanstoilov написа:
          rebel написа:
          Еее...най - накрая и аз да видя кола на колега! А именно Пунто HGT със страшен син цвят, голям стикер и газова уредба(съдейки по другите лепенки)! Беше паркирано в София близо до Черковна и Оборище...уличката започваше с М :D
          аз аз :D
          Мнооооого як цвят! Направо ми светна в очите!
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Kotseto написа:
            Обичайната дестинация сутрин към 9 и нещо Дружба - Хаджи Димитър след обед около 16:30 обратно...
            Не ти ли е малко неудобен маршрута ? По Шипченски не се ли забавяш много ?И за да не е съвсем офтопик поста ми :Днес около 14:30, пред мол СкайСити забелязано тъмно синьо/черно Браво с големия стикер и рег, номер ЕН9....
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

ииии колегата Kiler4o до 1 блок на ТУ днес ето и доказателството
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

rebel написа:
                ivanstoilov написа:
                rebel написа:
                Еее...най - накрая и аз да видя кола на колега! А именно Пунто HGT със страшен син цвят, голям стикер и газова уредба(съдейки по другите лепенки)! Беше паркирано в София близо до Черковна и Оборище...уличката започваше с М :D
                аз аз :D
                Мнооооого як цвят! Направо ми светна в очите!
                Амииии сигурно си я видял след като я измих
                Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

ето днес сутринта една колежка с Браво по цариградско с клубен стикер
                  (3 x Alfa 145 1.3 8v, 1.4 16v, 1.6 8v zender pack, Lancia Lybra 1.8 16v, Alfa Romeo GTV 155hp, Fiat Punto 1,9 JTD 00г. [b]) LEXUS IS200 настояща

Коментар

J_I_V_K_O написа:
                    Хах,колежката е приятелката ми,а бях сигурен,че някой свиркаше на цариградско и се оглеждах,като муха без глава,но никъде не забелязах махащи хора или нещо отличително..Може и да съм се заблудил и да е някакво съвпадение
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Бяло Пунто СА 4162 паркирано срещу 4ката в Ст.град снощи :D някой се е учил да играе билярд :P
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес до 12-ти учебен блок на ТУ зелено Браво с номер СО 0096 , а пред 4-ти колегата със сивото Пунто 2, мисля todorshalev
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Браво СА 0852 КК с цветя на левия джам в Дианабад някъде към 15.30ч..
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

liverpool235 написа:
                            J_I_V_K_O написа:
                            Хах,колежката е приятелката ми,а бях сигурен,че някой свиркаше на цариградско и се оглеждах,като муха без глава,но никъде не забелязах махащи хора или нещо отличително..Може и да съм се заблудил и да е някакво съвпадение
                            ами аз карам един сив Lexux Is200 с англииски номер и не ми работи клаксона тъй че несъм бил аз "свиркащичят" само в ролята на папарак
                            (3 x Alfa 145 1.3 8v, 1.4 16v, 1.6 8v zender pack, Lancia Lybra 1.8 16v, Alfa Romeo GTV 155hp, Fiat Punto 1,9 JTD 00г. [b]) LEXUS IS200 настояща

Коментар

miro2177 написа:
                              Бяло Пунто СА 4162 паркирано срещу 4ката в Ст.град снощи :D някой се е учил да играе билярд :P
                              Искаш да кажеш бяло/сиво Пунто .. На кой ли е тоя умрел кон..
                              J_I_V_K_O написа:
                              ами аз карам един сив Lexux Is200 с англииски номер и не ми работи клаксона тъй че несъм бил аз "свиркащичят" само в ролята на папарак
                              Е добре си се представил в тази роля
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

днес колегата fresh около 15:30 на Лас Вегас
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X