Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    Днес сутринта около 8 и нещо на kiselo Бравата ме изпревари по един булевард в Добрич
    хахааа бравата вече е на баща ми а аз си чакам стикерче за Стилото ПС. изключително съм щастлив, че не ми се наложи да я продавам а остана в ръцете на един истински фиат фен!
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
      iee написа:
      Днес сутринта около 8 и нещо на kiselo Бравата ме изпревари по един булевард в Добрич
      хахааа бравата вече е на баща ми а аз си чакам стикерче за Стилото ПС. изключително съм щастлив, че не ми се наложи да я продавам а остана в ръцете на един истински фиат фен!
      Знам аз, че я кара баща ти Видях, че приближава отзад и я познах по предната броня
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

durex_a написа:
        кауфланд Русе преди около 2 седмици този силистренски колега
        :D Бравото е на VooDoo. Явно се е върнал от Швеция! Щеше да е в България за десетина дни. Може отново да е отпътувал.

Коментар

Днес, събота около 20.40 по бул. "Тодор Александров" мернах Брава СА 1819 с голям стикер... Да си признава, кой е?
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

днес към 11:30 на площада на Симеоново синьо пунто МК1 с големия стикер, ако не се лъжа нещо 6699 или 9966 беше номера
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
              днес към 11:30 на площада на Симеоново синьо пунто МК1 с големия стикер, ако не се лъжа нещо 6699 или 9966 беше номера
              6699
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

днес изхващах един колега в Бургас на паркинга на Билла на трапезица Черно браво с готини джанти и номер 5387 Имаше малък стикер отзад в ляво
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Cepheus написа:
                  Ewing написа:
                  6699
                  А ти 6931 ли беше?
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

ахам уцели го таман се чудех кои беше заформил тази колона от коли и гледам едно синьо пунто и чак като отби видях че е колега от форума
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

В събота към 4-5 часа видях един колега с синьо Punto mk2 на цариградско! Замалко да го изпусна но точно преди да го задмина видях че има стикер отзад и забавих за да се изравниме! :D
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
                        В събота към 4-5 часа видях един колега с синьо Punto mk2 на цариградско! Замалко да го изпусна но точно преди да го задмина видях че има стикер отзад и забавих за да се изравниме! :D
                        аз бях
                        Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Събота следобед - тъмно синя Фиат Брава СА5371** на Лукойла до Суходол не спря на стопа след бензиностанцията и ме засече супер грубо, едва спрях! Свирнах му, защото ме вбеси. Оня ми показа среден пръст. Наби рязко спирачки и излезе от колата, аз махнах колана и отворих вратата в говотност. Беше 1,60 пишльо с 30 санта по-нисък от мен, аз съм 95 кила и тренирам, оня беше не повече от 60-70 кила, имаше татуировки по целите ръце. Направи 2 крачки към моята кола, спря (може би прецени, че е дребосък - всички дребни хора са такива заядливи мишоци), напсува ме, обърна се, качи се в раздрънката брава и газ колкото може Смешнико с Фиат Брава СА5371**, не знам кой си какъв си, но помни: само 2 планини не могат да се срещнат, все някога ще се срещнем и дори и тогава да съм с жената няма да се въздържа както в събота!

Коментар

Vladim написа:
                            Днес, събота около 20.40 по бул. "Тодор Александров" мернах Брава СА 1819 с голям стикер... Да си признава, кой е?
                            Хайде де... кой е колегата? Едва ли има голям стикер на задното стъкло и не влиза тук? С него имам подобна на колегата opel4ever случка... Съвсем скоро ще напиша гневна тема по повод съфорумци на пътя и въобще, каква е идеята да се събираме на едно място, като все се дърляме за глупости, нормалният спор преминава в обиди, а на пътя някои индивиди със стикер на форума се държат, като олигофрени!

Коментар

Vladim написа:
                              Vladim написа:
                              Хайде де... кой е колегата? Едва ли има голям стикер на задното стъкло и не влиза тук? С него имам подобна на колегата opel4ever случка... Съвсем скоро ще напиша гневна тема по повод съфорумци на пътя и въобще, каква е идеята да се събираме на едно място, като все се дърляме за глупости, нормалният спор преминава в обиди, а на пътя някои индивиди със стикер на форума се държат, като олигофрени!
                              Няма да ти отговори. Засичан е много пъти, но до сега не е писал нито веднъж.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                                ...Няма да ти отговори. Засичан е много пъти, но до сега не е писал нито веднъж.
                                Ясно... мерси! Само да спомена, че въпросният тип ме засече без да пуска мигач, а аз бях с джипка тежаща 2 тона. След, като му присветнах с фарове започна да се влачи пред мен, а като реших да го изпреварвам се изстреля в ляво. После пък се опита пак да ме засече, но за малко не се удари в колата пред мен-пълна идиотия!

Коментар

Working...
                                X