iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiselo написа:iee написа:Днес сутринта около 8 и нещо на kiselo Бравата ме изпревари по един булевард в ДобричТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
днес към 11:30 на площада на Симеоново синьо пунто МК1 с големия стикер, ако не се лъжа нещо 6699 или 9966 беше номераФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
ахам уцели го таман се чудех кои беше заформил тази колона от коли и гледам едно синьо пунто и чак като отби видях че е колега от форумаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
В събота към 4-5 часа видях един колега с синьо Punto mk2 на цариградско! Замалко да го изпусна но точно преди да го задмина видях че има стикер отзад и забавих за да се изравниме! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Събота следобед - тъмно синя Фиат Брава СА5371** на Лукойла до Суходол не спря на стопа след бензиностанцията и ме засече супер грубо, едва спрях! Свирнах му, защото ме вбеси. Оня ми показа среден пръст. Наби рязко спирачки и излезе от колата, аз махнах колана и отворих вратата в говотност. Беше 1,60 пишльо с 30 санта по-нисък от мен, аз съм 95 кила и тренирам, оня беше не повече от 60-70 кила, имаше татуировки по целите ръце. Направи 2 крачки към моята кола, спря (може би прецени, че е дребосък - всички дребни хора са такива заядливи мишоци), напсува ме, обърна се, качи се в раздрънката брава и газ колкото може Смешнико с Фиат Брава СА5371**, не знам кой си какъв си, но помни: само 2 планини не могат да се срещнат, все някога ще се срещнем и дори и тогава да съм с жената няма да се въздържа както в събота!
Коментар
-
Vladim написа:Днес, събота около 20.40 по бул. "Тодор Александров" мернах Брава СА 1819 с голям стикер... Да си признава, кой е?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Vladim написа:Днес, събота около 20.40 по бул. "Тодор Александров" мернах Брава СА 1819 с голям стикер... Да си признава, кой е?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:...Няма да ти отговори. Засичан е много пъти, но до сега не е писал нито веднъж.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар