Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svilens написа:
    С колегата кисело (мисля) карахме заедно от ХИТ-а до Арена Младост тая вечер.
    днес изхващах двама в Пазарджик един беше спрял срещу полицията и предната му гума беше...резервна...другия с едно бяло браво пак близо до полицията между двете кръгови даже го освирках ама не ме видя...@svilens - да аз бях
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес към 17 часа на светофара на България и Тодор Александров ме подмина отдясно светло синьо браво с големия стикер ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

mitaka_71 написа:
        Днес 17ч на околовръстен път Враца,на паркинга на ресторант "Лозница",където се провеждат сбирките на Фиат,Алфа,Ланча феновате във Враца и региона беше засечена колежка с форумно Стило/малък стикер на клуба/ с номер Х8715ВК.Беше радостно изненадана от нашето присъствие и обеща следващият път да остане и да ни гостува на сбирката пп.Така и не разбрахме името/ника и,но имаше и стикер на Италфест 2010!
        Mihaela Savcheva
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

днес близо до 18 блок в студенски град бе засечена тази брава
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Колежката maiska засечена на същото място, по същото време. И една енигма - Брава с големия стикер на кръстовището на "Хр. Ботев" и "Т. Александров" , малко след 18.30ч. Рег. номер СА 1819 АТ. Младежът май не разбра защо бяха свирките , маханията и соченето с пръст на нашият стикер на стъклото.П.П. Колега, готин пиърсинг.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

todorshalev написа:
              днес близо до 18 блок в студенски град бе засечена тази брава
              Това съм аз, всеки ден можеш да ме засечеш там, живея в блока на улицата
              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Браво с регистрация ТХ. На паркинга на факултета по дентална медицина. Има и снимка, ама по-късно ще я кача. С малкия кръгъл стикер е на задния джам.
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Около 18:00 на Цариградско о свирих черно Пунто. Колегата се обърна и ме видя, но понеже бързах не се застоях до него ами направо го задминах. Все пак времето беше достатъчно колегата да ме огледа.

Коментар

Bravo сутринта около 8:45 на Цариградско на Експото. Освирих го. Да си признава кой беше
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

Светло синьо Bravo с големия стикер паркирано при МВнР.
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

Brava с номер ЕН 0069 с големия стикер, днес към 17:00 до хотел Хемус, посока Сити Центъра.
                        Bravo TD100

Коментар

IGG написа:
                          Brava с номер ЕН 0069 с големия стикер, днес към 17:00 до хотел Хемус, посока Сити Центъра.
                          Попаднал си на piftho.Аз пък освирих колега с Браво, с рег-я - Х ---- -- , на кръстовището на Шипченски пред завод Електроника. Свали две млади дами от колата, и ги остави на дъжда... Малък кръгъл стикер долу вдясно на задното стъкло.

Коментар

Към 14-15 часа на сливница и опълченска, бяло софийско пунто с големия стикер ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                              Към 14-15 часа на сливница и опълченска, бяло софийско пунто с големия стикер ...
                              С номер СА4462..
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

IGG написа:
                                Ехеее и мен да ме види некой не мога да повервам )))) Човек да се изниже по-рано от работа и некой ще го види баси Добре, че не си ми шеф
                                Skoda AMfabia 1.2 12v
                                exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                                X