Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

CHILIEV написа:
    Светло синьо Браво номер 4461 или нещо подобно. Днес към 17:45 около Румънското посолство. Долу в дясно на задното стъкло голям червен стикер, а от горната страна на стъклото стикер с надпис Баси якото, само мен не можете да ме познаете
    Бат’ Илко е това, шефчето на форума. Я да си признава къде е миткал!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
      liverpool235 написа:
      Сутринта към 8:10 на Подуене свирих,махах на едно сиво пунто,дори и авариики пусках,нооо явно с новия ми вид на колата не се познава,че е форумска..
      какъв нов вид ? Какво си и правил ?
      Един стълб ме "удари" отзад и сега колата ми е в 3 цвята и два китосани калника
      beast31 написа:
      NIK_THE_FLASH написа:
      liverpool235 написа:
      Сутринта към 8:10 на Подуене свирих,махах на едно сиво пунто,дори и авариики пусках,нооо явно с новия ми вид на колата не се познава,че е форумска..
      какъв нов вид ? Какво си и правил ?
      :D Братле,ти ли беше с гипсирания калник?!?Още спях и докато реагирам.... А и бях надул Deep Purple за събуждане,та не съм видял и чул нищо.Извинявай!!!
      Същия и понеже си знаех,че трудно ще различиш,че това е форумска кола (имам за сега само някво малко стикерче,че старите останаха на стария капак),се постарах повечко да ме забележиш,нооо никакъв шанс И разбрах,че си усилил музиката,поради причината че карах до тебе с натиснат клаксон доста време и не ме чу.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

iceflame написа:
        Днес е много ползотворен ден за наблюдателните пешеходци като мен :P До 4-ти блок на ТУ сребристо Пунто 2 с номер СА 58 41, след това до Витоша-та тъмно синьо Браво СА 98 24, а след това и Kiler_4o излетя към Студентски...Кои са колегите и защо не идват на срещите в Студентски град?
        сивото пунто съм аз а за срещите не ми остава свободно време но обещавам да доида
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

ruNNer написа:
          atom написа:
          ntodorov написа:
          spark написа:
          С runner май се разминахме към 15 малко по-нагоре от кметството в меден рудник, мернах задния спойлер на бравата, така че няма кой друг да е
          Явно минавате под моята кооперация. Боядисана е в синьо и бяло на кръстовището по новото околовръстно след кметството посока битака. Под мен е ПИБ, еврофутбол, авторай и гумите за втора употреба. Свиркайте и се оглеждайте за паркирана сива Брава. :D Често кисна на терасата и броя ФИАТ-ите минаващи под нас. Броил съм и вас сигурно. :D
          Епа аз живея в 443 блок. Едно тъмно синьо браво. Пътия ми е все от там
          Събрахме се за една маса хора Тоя банкомат в кооперацията ми е най-често използвания ама сива Брава с форумски стикер не съм мяркал. Иначе Атом-а честичко го засичам из района - наскоро помагаше за ремонта на някаква количка зад 440 блок..
          Да така е, ама аз твоята кола все спряна я виждам пред блока. Листа, мрастоия, ще каже човек,че си я зазимил.
          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
          Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
          Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

CHILIEV написа:
            Светло синьо Браво номер 4461 или нещо подобно. Днес към 17:45 около Румънското посолство. Долу в дясно на задното стъкло голям червен стикер, а от горната страна на стъклото стикер с надпис Баси якото, само мен не можете да ме познаете
            А ти защо не свирна? Поне щях да се огледам

Коментар

ilkor написа:
              CHILIEV написа:
              А ти защо не свирна? Поне щях да се огледам
              Не си бях с колата. Возеше ме на връщане от работа един колега.

Коментар

atom написа:
                Да така е, ама аз твоята кола все спряна я виждам пред блока. Листа, мрастоия, ще каже човек,че си я зазимил.
                Какво да се прави - Листопада от ТВ-то се премести навънка. А иначе преди 3 дена я лъснах на мивката като вземахме бебето от болницата , ама тъй както гледам скоро няма да имам време отново
                Brava 1.6 ELX

Коментар

с ruNNer пак се разминахме по обед пред Екватора до високите блокове, ама май не ме видя. Промушваше се между две коли на завоя, аз бях втора кола чаках да се включа по пътя на автобуса
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Към 16:10 на лъвов мост Ilkor паркирал пред KFC
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

На batkoty- татко му - в другия вход.
                      Прикачени файлове
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Снощои на Тодор Александров към 8 часа вечерта, Добричко браво със малък стикер, залепен непосредствено под 3тия стоп ... ’ноо странно нек’во :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

С колегата кисело (мисля) карахме заедно от ХИТ-а до Арена Младост тая вечер.
                          Браво 1.6 16v 1996
                          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

liverpool235 написа:
                            Към 16:10 на лъвов мост Ilkor паркирал пред KFC
                            Бях на кафе в заведението до KFC ...

Коментар

Вчера към 18:00,на моста към Колъо Ганчево засечено черно браво СТ2157АВ с големия стикер.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днес 17ч на околовръстен път Враца,на паркинга на ресторант "Лозница",където се провеждат сбирките на Фиат,Алфа,Ланча феновате във Враца и региона беше засечена колежка с форумно Стило/малък стикер на клуба/ с номер Х8715ВК.Беше радостно изненадана от нашето присъствие и обеща следващият път да остане и да ни гостува на сбирката пп.Така и не разбрахме името/ника и,но имаше и стикер на Италфест 2010!
                                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
                                X