Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За втори пореден ден- най-лачената Марея в Пловдив на служебния паркинг
    Прикачени файлове
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
      Още няколко дни все там ще ме засичаш.

Коментар

Airfan написа:
        dobrujanetza написа:
        Лошо няма,тъкмо ще краси паркинга
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
          Airfan написа:
          dobrujanetza написа:
          Лошо няма,тъкмо ще краси паркинга
          Абе да беше хванал нещо за цвят и от големия паркинг под лампите бре...

Коментар

atom написа:
            ntodorov написа:
            spark написа:
            С runner май се разминахме към 15 малко по-нагоре от кметството в меден рудник, мернах задния спойлер на бравата, така че няма кой друг да е
            Явно минавате под моята кооперация. Боядисана е в синьо и бяло на кръстовището по новото околовръстно след кметството посока битака. Под мен е ПИБ, еврофутбол, авторай и гумите за втора употреба. Свиркайте и се оглеждайте за паркирана сива Брава. :D Често кисна на терасата и броя ФИАТ-ите минаващи под нас. Броил съм и вас сигурно. :D
            Епа аз живея в 443 блок. Едно тъмно синьо браво. Пътия ми е все от там
            Събрахме се за една маса хора Тоя банкомат в кооперацията ми е най-често използвания ама сива Брава с форумски стикер не съм мяркал. Иначе Атом-а честичко го засичам из района - наскоро помагаше за ремонта на някаква количка зад 440 блок..
            Brava 1.6 ELX

Коментар

Колегата от Красна поляна с новото Браво 1625.. да се чувства поздравен тая сутрин!.Малко съм позадрямал по това време на деня, та късно се усетих да реагирам на поздрава ти.

Коментар

curko написа:
                Колегата от Красна поляна с новото Браво 1625.. да се чувства поздравен тая сутрин!.Малко съм позадрямал по това време на деня, та късно се усетих да реагирам на поздрава ти.
                май и преди сме се засичали пак там :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сутринта към 8:10 на Подуене свирих,махах на едно сиво пунто,дори и авариики пусках,нооо явно с новия ми вид на колата не се познава,че е форумска..
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Sev написа:
                    curko написа:
                    май и преди сме се засичали пак там :D
                    Да, скоро беше, ма тогава май бях по-малко заспал и реагирах.Трябва да се засечем на по бира, гледам живееш с/у читалището, аз съм в блока до пазара

Коментар

liverpool235 написа:
                      Сутринта към 8:10 на Подуене свирих,махах на едно сиво пунто,дори и авариики пусках,нооо явно с новия ми вид на колата не се познава,че е форумска..
                      какъв нов вид ? Какво си и правил ?
                      Fiat Bravo 1.8 16V
                      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Днес забелязах паркирана марея пред СГКК-Пловдив, 1,8V16 ,с големия стикер. Забелязах ,че се и продава...batkoty,ти ли си?
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Колегата kilar_4o засечен снощи пред ИСК в Ст град. Въпреки ръкомахането от моя страна останах незабелязан. Пунтото го караше друго момче което се спраши доста добре с маневрите между колчетата
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Светло синьо Браво номер 4461 или нещо подобно. Днес към 17:45 около Румънското посолство. Долу в дясно на задното стъкло голям червен стикер, а от горната страна на стъклото стикер с надпис Баси якото, само мен не можете да ме познаете

Коментар

Вчера сутринта около 8:30 на моста "Чавдар" видях тъно Пунто СА 2688, караше го колежка. Със същото Пунто се засякохме преди малко на "Стамболийски", светна ми , но не видях в тъмното кой го кара
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                                liverpool235 написа:
                                какъв нов вид ? Какво си и правил ?
                                :D Братле,ти ли беше с гипсирания калник?!?Още спях и докато реагирам.... А и бях надул Deep Purple за събуждане,та не съм видял и чул нищо.Извинявай!!!
                                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                                X