Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес около 14.30ч хванат този колега на паркинга на метро2
    Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

AdViSoRa написа:
      Червено Bravo с малкия стикер паркирано на Шипчески проход.
      Аз От както си преместих паркоместото на Шипченски започнахте да ме засичате
      Fiat Bravo 1.8 16V
      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Днес сутринта, към 8:50, във Варна на светофара на "Цар Освободител" и "Отец Паисий", посока от Окръжна болница, се престроих за наляво до тъмнокоса колежка с червено Пунто, с голям стикер и номер 5189 /по спомен/. Тя беше в колоната за направо и видях набързо стикера, после погледнах номера, докато преминавах покрай нея. Не свирнах, защото движението беше голямо и иди разбери на кого свириш и за какво.

Коментар

Днес около 14:30 в Харманли тъмно синьо браво с рег. X 6945...
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Днес сутринта около 9:20, Хаджи Димитър, точно пред Балканстар - засечена сива Брава с номер 4091 и малкия стикер залепен на задния капак.
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

днес по бул.Сливница от Кенара до Орион свиркам на колегата със златиста Брава с номер 1819 но ме гледаше странно и май неразбра за какво ставаше на въпрос беше с големия стикер

Коментар

Жълт Опел Астра комби такси със кръглия стикер на МВнР около 10 часа сутринта.
                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                ...and justice for all

Коментар

AdViSoRa написа:
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                    Днес сутринта около 9:20, Хаджи Димитър, точно пред Балканстар - засечена сива Брава с номер 4091 и малкия стикер залепен на задния капак.
                    Бравата е на един колега, който харесва шарени стикери, и доколкото знам няма регистрация във форума.П.П. Около обяд беше забелязяно синьо (май беше) Пинто със ксенони на бул. Йерусалим, зави към Онкологична болница. Късно видях стикерите за да свирна, или запиша номер.
                    Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

този колега на паркина пред църква СВ.Троица в Русе

Коментар

Ichkin написа:
                        AdViSoRa написа:
                        Кой ли му го е лепнал тоя стикер
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                          Ichkin написа:
                          AdViSoRa написа:
                          Това е добра идея. Утре вземам един стикер и ще го залепя на Ладата на комшията.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                            liverpool235 написа:
                            Това е добра идея. Утре вземам един стикер и ще го залепя на Ладата на комшията.
                            Астрата е от семейството и съм обяснил за какво става дума като съм го лепил.
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

абе само във Варна ли не се засичаме форумските коли ?!?!?!? явно сме малко айде колегите от други градове да се преселват тука на морето
                              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

fiatmaniak написа:
                                Колега, може би няма как да знаеш, че Зафирата е на нашият колега и приятел kik73bg, чиято Мултипла беше смазана от голфаджия.

Коментар

Working...
                                X