Бяло софийско ново Браво със стъклен покрив ме издуха все едно съм спрял по стария път Пловдив-София в неделя след Италфеста.
Сигурно си бил спрял, аз съм кротък... Обаче там не съм ходил май, да няма друго такова Yellow_Flash_Colorz_PDT_24
Естествено, че веднага си помислих за теб. Хм... аз карах с около 110... А Бравото поне със 160-170. Освен да е бил черен покрива, ама не ми се вярва чак дотам да бъркам...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
В неделя се прибирах по магистрала Хемус...Ако това е старият път за Пловдив - аз ще да съм бил...После ходих до Шел на Цариградско да заредя. Иначе ще да е било друго бяло браво със стъклен покрив, да не дава господ... Но 170 не съм вдигал нивгаш Евентуално 150 - моментно - ако съм изпреварвал някаква колона...
Как ще сбъркам Бравото бре!? То направо да си трия профила ако съм сбъркал...Малко преди Пазарджик ме настигна и прелетя ниско ... Значи между Цалапица (там слязох от магистралата) и Пазарджик, но по - близо до Пазарджик.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Мнеее, не съм ходил в тази посока изобщо...Ако става дума за вчера - върнах се по Хемус в посока от Русе. Лошо, значи...Ще четете скоро по вестниците за мен. За убийство колко даваха?
kotseto днес го мернах на бул.Копенхаген в Дружба 2 между 17.00-18.00 ч.Трябваше да въртнеш в механата да пием по бира.
Малко със закъснение го виждам...Почти всеки ден минавам покрай заведението и не рядко засичам бялата машина отпред, но все съм се забързал за някъде...
Така, да се чувстват видяни колегите със сините FIAT-ки ВТ2507 и А4036 днес преди няма час между блокове 3 и 1 на любимия Технически Университет.Малко преди това по бул."Симеоновско шосе" бях поздравен от колега с черно пунто-светнах, а не свирнах, щот свирката има навика да запецва и се превръща в сватба
Коментар