Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kik73bg написа:
    Forsaken написа:
    А кой колега кара Фиат Мултипла като такси в София и почива в Балчик? Два дена го засичах и нямаше с какво да му напиша бележка!
    Що не се обади да пием по бира :D . А аз защо не съм те видял? Видях на паркинга на плажа едно габровско бяло браво с малки стикери на страничните прозорци и голяма бяла лента на задния ,ама явно бяха на някой колега родителите.Друг път се обаждай.Аз почти всяко лято съм там ,защото жена ми е оттам.
    И аз съм оттам. За другото лято - няма да те пропусна
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

засечен колека със сиво браво май софийско беше с номер 2007 по пътя между ахелой и несебър

Коментар

Вчера Стило с тъмен цвят, с номер 8879 или 8897 около 20:30 премина по улица Слатинска в София, в посока автостанция Гео Милев.Днес беше засечено и Типото на GTipo, чакащо за ляв завой на светофара пред Дунев, в посока към колелото на 4-ти км.

Коментар

Dimo_J написа:
          засечен колека със сиво браво май софийско беше с номер 2007 по пътя между ахелой и несебър
          хахха това браво 20938 човека го засякохме това лято явно е някой който си е купил така колата (със лепенки) или са му паднали от някъде и ги е мацнал...не се е обаждал тук
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ogi28b написа:
            Вчера Стило с тъмен цвят, с номер 8879 или 8897 около 20:30 премина по улица Слатинска в София, в посока автостанция Гео Милев.
            Това е ново попълнение в форума и веднага му налепих стикерите,но още май не се е регистрирал.
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днес около румънското посолство покарах зад колега с тъмно (черно?) пунто с голям стикер на задното стъкло

Коментар

svilens написа:
                Понеделник освирках един колега с вишнево червено браво - май пловдивско на Тодор Александров и Хр. Ботев - завиваше наляво, аз продължих направо към ЦУМ. И днес към 10.30 - 11 по околовръстното колега с Марея комби и големия стикер, между Люлин и Обеля - той караше посока Люлин, аз в обратната, но видях стикера в огледалото
                ...аз бях с тва червеното браво, макар че още е доста пясък от морето, но явно се вижда цвета все още ))
                Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

В понеделник 06.09. Бяла Marea Weekend РА 4623 в Пазарджик до Била. Засичаме я за втоти път на това място.Днес преди около пет минути сива Брава СА 8907 АТ на Монтевидео до офиса на М-тел
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

На Славейков, по Раковска, на червено засечена да минава Мареа комби с номер С9324 ... записах си го на ръката и още не съм се мил от 11-12 часа на обяд ... не знам колко беше точно :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

това беше на паркинга на плажа в Балчик
                      Прикачени файлове
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Вчера след обяд в Лозенец заснех един колега ама докато се наведа и ойлюва се шмугна Ако може да се разпознае
                        Прикачени файлове

Коментар

Днес видях този колега паркиран на Симеонов век в Гео Милев
                          Прикачени файлове

Коментар

Днес Marea Weekend HLX 20V, номер не запомних, направи десен завой на телевиозионната кула.
                            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Здравейте! Аз не карам тази марка но си направих рег СПЕЦИАЛНО да поздравя един ваш колега. Е не съм сигурен дали е от тук де,видях Fiat Forum стикер отзад на стъклото. Та значи карам си аз по Софийския път за Русе и тука на около 20км от Русе едно Punto XL ли как са не ги знам точно,пишеше и SPORT, рега беше ВТ 9779 мисля. Аз бях с червена Астра GSI(C20NE),не съм се пробвал да те наказвам или нещо колега просто си карах спокойно със 150 и гледам в огледалото един малък Фиат се приближава. Викам си абе я,той ще ме настигне и ще се лепне отзад и така,ама не. Рекох си добре,да видим къде ще му излезе края на тоя мъник,до кога ще ми се държи какво казват :P ,дадох газ и не мислех че ще тръгне да ме изпреварва тогава,пуснах го да ме мине че идваха коли и газ след него.Аз със 160-170 и качвам ама не,Фиата какви изтрелвания какво нещо... едвам го догонвам. После на края след едно ограничение 60 където карахме бавно,има една права и викам айде тука ще видим какво ще стане,и като се изтреля тая ракетка замина и аз пуснах то няма смисъл,след 1-2 минути беше в далечината.Много поздрави колега! Супер е колицата ти Дано прочетеш съобщението ми. Между другото и един палячо с Тигра уж се мъчеше да се пуска след нас ама не му се получи Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Отново поздрави за добрата машинка, много ме зарадва как се стрелка

Коментар

Днес около 16.30 карах зад бежова Марея комби с пловдивски номер от отбивката на Цариградско шосе за летището до светофарите на Дружба. Колата имаше две лепенки на задното стъкло - ГАЗ и ... Фиат форум. :D
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                                X