Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
NIK_THE_FLASH написа:Къде се изгуби бре ? от бая време не съм те засичал и започнах да се притеснявам По темата - засечен колегата от снимката вчера на Коста Лулчев близо до Плиска П.П. от къде мога да се сдобия със стикера който му е под десния стоп ?Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Понеделник освирках един колега с вишнево червено браво - май пловдивско на Тодор Александров и Хр. Ботев - завиваше наляво, аз продължих направо към ЦУМ. И днес към 10.30 - 11 по околовръстното колега с Марея комби и големия стикер, между Люлин и Обеля - той караше посока Люлин, аз в обратната, но видях стикера в огледалотоБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
liverpool235 написа:Не съм се изгубил,ти се редиш в дясната лента на завоя и как ще ме видиш..Днеска се загледах за тебе и веднага те мернах на завоя,но ...Junkey написа:Ай стига бре колега и колата ли не ми познаваш. Стикера е от Анаболи нямам негов контакт .Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
ogi28b написа:Вчера в района на гара Искър в София, пловдивска мареа комби с голям стикер, ДКН 2607.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Immortal написа:Днес по пътя от Сливен за Ямбол ме изпревари бяло Пунто 1 със сливенски номер и голям и малък стикер. Номера не запомних. Бях маскиран с един Опел Астра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар