Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Днес по пътя от Сливен за Ямбол ме изпревари бяло Пунто 1 със сливенски номер и голям и малък стикер. Номера не запомних. Бях маскиран с един Опел Астра.

Коментар

Синьо Punto MK2 зад 44 блок на ул. Слатинска.
        FIAT Nuova Punto 1.2 8V
        FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
        ...and justice for all

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
          Къде се изгуби бре ? от бая време не съм те засичал и започнах да се притеснявам По темата - засечен колегата от снимката вчера на Коста Лулчев близо до Плиска П.П. от къде мога да се сдобия със стикера който му е под десния стоп ?
          Ай стига бре колега и колата ли не ми познаваш. Стикера е от Анаболи нямам негов контакт .
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Днес сутринта мернах на ул.Щросмаер в близост до Кауфланд, сива Мареа с малкия стикер
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Понеделник освирках един колега с вишнево червено браво - май пловдивско на Тодор Александров и Хр. Ботев - завиваше наляво, аз продължих направо към ЦУМ. И днес към 10.30 - 11 по околовръстното колега с Марея комби и големия стикер, между Люлин и Обеля - той караше посока Люлин, аз в обратната, но видях стикера в огледалото
              Браво 1.6 16v 1996
              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

liverpool235 написа:
                Не съм се изгубил,ти се редиш в дясната лента на завоя и как ще ме видиш..Днеска се загледах за тебе и веднага те мернах на завоя,но ...
                Ти ли изпибитка днес ?
                Junkey написа:
                Ай стига бре колега и колата ли не ми познаваш. Стикера е от Анаболи нямам негов контакт .
                Джънки бях се отнесъл нещо пък и не бях обърнал внимание че си с регистрация СО....
                Fiat Bravo 1.8 16V
                Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

светло сив/син фоат браво с големи стикр Русе мисля че беше с регистрация или Р или В към 4 без 20 улицата към университета 4973 беше номера

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                    liverpool235 написа:
                    Не съм се изгубил,ти се редиш в дясната лента на завоя и как ще ме видиш..Днеска се загледах за тебе и веднага те мернах на завоя,но ...
                    Ти ли изпибитка днес ?
                    Аз Аз :D
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Вчера 02.09.2010 към 16.00 часа на Черковна се разминах с тъмно Браво с голям стикер, който видях в огледалото... Машината имаше готин преден капак и до шофиора се возише яка мацка... Ако не се лъжа номера започваше с Т...

Коментар

С liverpool235 се освиркахме днес Забелязано сиво браво с големия стикер и номер 6389, паркирано до малкото блокче на Ал. Жендов - срещу Външно Министерство.
                        Fiat Bravo 1.8 16V
                        Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Вчера в района на гара Искър в София, пловдивска мареа комби с голям стикер, ДКН 2607.

Коментар

ogi28b написа:
                            Вчера в района на гара Искър в София, пловдивска мареа комби с голям стикер, ДКН 2607.
                            Чух някаква свирка , но двежението беше доста натоварено и не забелязах фиат близо до мен . Пък и да си призная почти , не обръщам внимание на свирките по кръстовищата , става вяпрос за АВТОМОБИЛНИТЕ :D :D :D
                            FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                            FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                            FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                            HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Immortal написа:
                              Днес по пътя от Сливен за Ямбол ме изпревари бяло Пунто 1 със сливенски номер и голям и малък стикер. Номера не запомних. Бях маскиран с един Опел Астра.
                              Изпревари те и дойде при мен на реката за риба Това е братовчед ми, но не влиза във форума, а само е накичен със стикерите /и много им се радва де/Преди около 2-3 часа в Стара загора, близо до метро, синьо Браво със СТ рег., с голям и малък стикер.Светнах на колегата, след това го изпреварих и му пуснах аварийки, после покарахме малко един зад друг.Дано е разбрал защо му "намигах", че бях с Алфа-та, а нейният стикер на Фиат форума е прозрачен и малко трудно се вижда (Надявам се да е разбрал за какво става дума и да не ме е псувал)

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Kiki ... гонех те да си изпълня обещанието, но като видях, че си с някъв костюмар-клиент и избягах :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X