Първо на 24.08 в Слънчев бряг на пешеходната на хотел Вела колега със сива Брава с номер РВ 7377, и днес преди около 2 часа в Бургас на Стефан Стамболов след светофара на пощата черно Купе с номер А 2168.... Кой са колегите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ekna написа:ivanstoilov написа:Днес към 9 сутринта засечен ekna в Дружба 2 до 252ри блок. Не се обадих защото доста бързах, а и бях подминал и го видях как се подава в огледалото....Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT
Коментар
-
piftho написа:Днес около 19.00 - 19.30 колега с сиво Браво СА 8881 по Симеоновско шосе, освирках го докато завиваше в една пряка преди комплекс Макси. Дали ме забеляза ........Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
едно светло синьо браво беше спряло вчера пред магазина ! на кой ли е ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Дано пак не съм офтопик, че ще следва бан, но... Не сте ли се замисляли с тези писания в тази тема, че може на някой да му изкарате семейна драма и конфликт? Само питам. Да се аргументирам. Мъж казва на жена си, че е някъде. Обаче и тя ползва комп и нет. Влиза тук и вижда следното: "Видях колата на еди-кой си еди-къде си." И следва много лош сценарий. Аз не правя такива неща, но фантазията ми работи. Иначе съвсем по темата. Едно червено купе ме следваше близо 2 километра в събота за да ме "огледа" - може би. После обърна в обратна посока и отпраши. Пътувах с по-добрата половинка на семейството към Камбаните.Моля въздържайте се от коментари извън темата. Модераторски екип на fiat-bg.orgНе спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар