Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Първо на 24.08 в Слънчев бряг на пешеходната на хотел Вела колега със сива Брава с номер РВ 7377, и днес преди около 2 часа в Бургас на Стефан Стамболов след светофара на пощата черно Купе с номер А 2168.... Кой са колегите?
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

ekna написа:
      ivanstoilov написа:
      Днес към 9 сутринта засечен ekna в Дружба 2 до 252ри блок. Не се обадих защото доста бързах, а и бях подминал и го видях как се подава в огледалото....
      Колега с фиестата ли беше пак или с пунтото,несъм те видял.
      Ммм тоа път бях със служебното пунто МК1
      Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Днес около 19.00 - 19.30 колега с сиво Браво СА 8881 по Симеоновско шосе, освирках го докато завиваше в една пряка преди комплекс Макси. Дали ме забеляза ........
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

piftho написа:
          Днес около 19.00 - 19.30 колега с сиво Браво СА 8881 по Симеоновско шосе, освирках го докато завиваше в една пряка преди комплекс Макси. Дали ме забеляза ........
          Знам кой е, знам кой е Славия, Реал Мадрид ! Сашо Диков - ********* !
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

@piftho здравей, колега, видях те в последния момент преди да завия @Ichkin, ей ченге! Славия е на финалСашо Диков е *****

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

едно светло синьо браво беше спряло вчера пред магазина ! на кой ли е ?
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

На някой пичага ще да е Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                  @piftho здравей, колега, видях те в последния момент преди да завия @Ichkin, ей ченге! Славия е на финалСашо Диков е *****
                  Няма нищо важен е поздрава )))
                  Skoda AMfabia 1.2 12v
                  exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Преди малко мернах това Браво в Надежда СА 9961 МВ Точно пред работата ми
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Дано пак не съм офтопик, че ще следва бан, но... Не сте ли се замисляли с тези писания в тази тема, че може на някой да му изкарате семейна драма и конфликт? Само питам. Да се аргументирам. Мъж казва на жена си, че е някъде. Обаче и тя ползва комп и нет. Влиза тук и вижда следното: "Видях колата на еди-кой си еди-къде си." И следва много лош сценарий. Аз не правя такива неща, но фантазията ми работи. Иначе съвсем по темата. Едно червено купе ме следваше близо 2 километра в събота за да ме "огледа" - може би. После обърна в обратна посока и отпраши. Пътувах с по-добрата половинка на семейството към Камбаните.Моля въздържайте се от коментари извън темата. Модераторски екип на fiat-bg.org
                      Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Абе то и аз не правя такива неща, ама и аз съм си го мислил

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Къде се изгуби бре ? от бая време не съм те засичал и започнах да се притеснявам По темата - засечен колегата от снимката вчера на Коста Лулчев близо до Плиска П.П. от къде мога да се сдобия със стикера който му е под десния стоп ?
                          Прикачени файлове
                          Fiat Bravo 1.8 16V
                          Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Този стикер е лимитирана серия Пиши на Anaboliy, ако още влиза във форума, май той направи оригинала, но не съм сигурен дали го има качен на сървъра. Или на zarcov

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                              Къде се изгуби бре ? от бая време не съм те засичал и започнах да се притеснявам
                              Не съм се изгубил,ти се редиш в дясната лента на завоя и как ще ме видиш..Днеска се загледах за тебе и веднага те мернах на завоя,но ...
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

СА 4746 КН червено фиат браво в кв.дървеница в 09:45 пред блок 98
                                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Working...
                                X