Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

около 17:00
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Днес едно фиатче 500 СА6186НН от Сребърна до Софияленд някъде.Караше зад мен и после ме "остави в точка" по Вапцаров .Много красиво момиче.

Коментар

сребриста Брава със рег: СА 1819.. по Обиколна в Овча купел пред Била на светофара със големия стикер

Коментар

Към 22:30 на НДК - Фиат Браво, мисля, че черно ... със Номер СА 3279 ... само за СА съм сигурен :D Дам ... и големият стикер горе, но не свирнах, защото бях в най-дясна и цепех за надясно, а човека в най-лява, за ... не знам за къде ... не дочаках да го видя :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
            Към 22:30 на НДК - Фиат Браво, мисля, че черно ... със Номер СА 3279 ... само за СА съм сигурен :D Дам ... и големият стикер горе, но не свирнах, защото бях в най-дясна и цепех за надясно, а човека в най-лява, за ... не знам за къде ... не дочаках да го видя :D
            Мдааа, здравей колега аз ще да съм бил това, но за съжаление не съм те забелязъл.
            Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Е аз като никога, малко по-бързо отминах и ... абе не се заседявам много :D Другият път ако нямам работа, може да стана пред теб, да набия едни аварийки :D
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Днес пред новия офис на мегалан до УНСС сиво браво с номер СА7958 и големия стикер. Имаше и синьо пунто мк1 спортинг, ама нямаше стикер и незнам дали е от форума.
                Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Cepheus написа:
                  P 1520 PB fiat brava ул.банат
                  Това е моята Брава :D

Коментар

Вчера към 18.40 ч. на път за Каменар ми светкаше едно сребристо ново бургаско Браво...немаше стикери, махнаха ми... май Краси беше отдясно... много бързо ме подмина и не можах да видя кой е
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

колегата Радо пред вереринарния редовно го виждаммммм и днес с колегата от Сливен за малко БУММММна светофара на Славянска ...за наляво се беше престроил и да внимаваш колега
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Във Вторник(24.09) около 12ч на площада в Созопол беше забелязано Браво с малкия стикер и номер нещо около У2204 с много як и различен цвят от тези, които се виждат обикновенно. КОй е колегата?
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

donnna написа:
                          Вчера към 18.40 ч. на път за Каменар ми светкаше едно сребристо ново бургаско Браво...немаше стикери, махнаха ми... май Краси беше отдясно... много бързо ме подмина и не можах да видя кой е
                          Позна че бях от дясно С Дидо (didobeast) ходихме до Несебър да се видим с Ирка,Ванко и Коста.В петък пак ще ходим,виж темата за срещите в Бургас.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пунто ВР 1665 днес на Дондуков ?
                            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Снощи в 20ч. освирках синъо пернишко Пунто по Цариградско. На орлов мост пък ме размина светло сиво/синъо Браво, едва ли ме е видял колегата, че бях през една колана за на ляво. Видях му само големия стикер.
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

...

Тази вечер на светофарите на БИЛЛА в Плевен - тъмносиня Мареа Уикенд СА0598. Не съм святкал и клаксонирал, защото бях в другата лента, имаше и други коли и биха решили, че нещо съм изперкал))
                                Прикачени файлове
                                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
                                X