Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:P

към 16:00 браво с номер 1792 посока зоопарка
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Преди 10 минути освиркан колега с бяло стило с номер СА5141МТ (или нещо такова) с големия стикер на светофара на кауфланд в Дружба аз бях с белия форд фиеста
      Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

ivanstoilov написа:
        Преди 10 минути освиркан колега с бяло стило с номер СА5141МТ (или нещо такова) с големия стикер на светофара на кауфланд в Дружба аз бях с белия форд фиеста
        Колега видях фиестата и помислих че ми свириш да трагвам че се бях зазяпал некаде.Да беше с фиата сигурно щях да те поздравим.
        FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

ekna написа:
          ivanstoilov написа:
          Колега видях фиестата и помислих че ми свириш да трагвам че се бях зазяпал некаде.Да беше с фиата сигурно щях да те поздравим.
          И на мен ми се иска да бях с фиата ама е болничък и нямам идея кога ще излезе от бокса ............
          Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Вчера браво с номер СА2410НА или нещо такова на Ботевградско.
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
              Мареа седан с рег. № Т 9966 АТ днес сутринта на бул. Ситняково
              Това изглежда е колата на колегата 2000 20v turbo, както си и помислих, когато чух как работи и видях номера от Търговище.
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

P 1520 PB fiat brava ул.банат

Коментар

Тъмно синьо Браво днес в 15 ч на Петте кьошета, номер софийски 9645.....Абе много трудно ги виждам по-малките стикери...Мен с големия кръгъл как може да не ме виждате просто се чудя...
                  Независима! Белисима... с BRAVisima
                  ТД100, 1.9

Коментар

maskarata написа:
                    Тамън се прибирам от плажа и гледам пред моето хотелче спряла една Марейка със стикер и рег. номер РВ2607. Ако случайно колегата има достъп до интернет да се обажда да пием по едно долу на кръчмата.ПП: в Приморско съм.
                    Моята е колега , но аз едва днес влезнах във форума . Можело е да пиинем по биричка
                    FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                    FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                    FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                    HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Колегата с Bravo CA7647МН да си смени стикера, че е избелял и не се вижда. :D
                      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
                        Колегата с Bravo CA7647МН да си смени стикера, че е избелял и не се вижда. :D
                        Тъй вярно, колега :D Ти ли беше с черната Мареа?
                        Ползвайте мигачи!
                        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Вчера около 18:00 пред катедралата, се разминах с една сива Марея комби, със нестандартни габарити/фарове.Стори ми се че е с големия стикер отзад( но е съм сигурен), предполагам че колегата е от форума.[/quote]по добре късно отколкото .... никогавидях че се загледа в колата

Коментар

пред хотел елбрус в петък късния следобед но не си спомням модела на фиат-а

Коментар

фиат брава на магистралата към софия някъде около вакарел мисля че бяхме той ме подмина и не се и обади

Коментар

Не знам ама сме били доста с Брави на магистралата към Софето. Днес след ясен, посока София тъмно синьо стило ми подсвирна закачливо аз отговорих. Явно е бил колега, замо че му липсваше стикера или аз съм си кьорав. После продължи към Долни Дъбник, а аз свих за София. Около 13:30 - 14:30 беше това ........ не погледнах и номера ))))’@Cepheus - а към колко часа това
                                Skoda AMfabia 1.2 12v
                                exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                                X