Мареа седан с рег. № Т 9966 АТ днес сутринта на бул. Ситняково И Мареа уикенд кафява с рег. № СА 884x КР или нещо такова на някой от форума ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е болен не съм ... аз съм чорбар ... но симпатизирам на Славия доста отдавна ... и е приятно да се седне и да се изгледа един мач като хората с интелигентна публика, която уважава противника ... Обаче най-много обичах да гледам изцепките на Вили ... :D Марто, баце ... не съм те видял ... ама аз принципно знам, че съм ти и черен щот тряяше да те оправдавам, пък аз не ходих ... пък ... мани :D А ти като си уж фен ... нещо попропусна първите 80 минути, а :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Е болен не съм ... аз съм чорбар ... но симпатизирам на Славия доста отдавна ... и е приятно да се седне и да се изгледа един мач като хората с интелигентна публика, която уважава противника ... Обаче най-много обичах да гледам изцепките на Вили ... :D Марто, баце ... не съм те видял ... ама аз принципно знам, че съм ти и черен щот тряяше да те оправдавам, пък аз не ходих ... пък ... мани :D А ти като си уж фен ... нещо попропусна първите 80 минути, а :D
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:karloson написа:Днес, под моста на река Велека преди Синеморец, бяха паркирани накуп едно Стило, една Мултипла и една Мареа Уикенд - всичките със сливенска регистрация. Не видях стикери, но такова струпване на Фиати не би могло да е случайноAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
silversony написа:Вчера следобяд на паркинга на Джъмбо на Ботевградско щракнах 1 колега.. беше паркирал на 5-10м от мен , нз как съм го изпуснал от поглед като е тръгнал понеже седях в колата ...
Коментар
-
chaveto написа:Зеленикава Брава С9334 след 17:00 в Дружба беше забелязана от мен, но нямах възможност да о свиря колежката. Влачихме се в задръстването посока Цариградско шосе.
Коментар
-
chaveto написа:Първо към 8:10-20 в кв. Христо Ботев се разминах с Брава или Браво, нещо от сорта на светло зелено-жълто-не съм сигурен. Номера беше или С9334 или СА9334. Като цяло не съм сигурен щото оглеждах колежката След това се разминах с тъмно синьо Браво с големият стикер към 9:00 номера беше 8334 или нещо от този сорт, буквите също не ги видях защото го гледах в огледалото. Разминаването се получи в Дружба, но къде точно се намирах не знам. Мога да обясня къде съм бил, но улица................ не знам.
Коментар
-
Близките 10 дена съм в района Варна,Балчик и Добрич.Който ме мярне да се обажда за бира или кафе. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар