Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
...
Днес, под моста на река Велека преди Синеморец, бяха паркирани накуп едно Стило, една Мултипла и една Мареа Уикенд - всичките със сливенска регистрация. Не видях стикери, но такова струпване на Фиати не би могло да е случайноFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Днес бяха забелязани трима колеги, на крайбрежният път във Варна.Около 9:40 червено Пунто с номер В 5189 или нещо такова, с големия стикер на задния прозорец.Около 10:00 Варненска Брава такси с големия стикер слизаше на плаж (късно фиксирах стикера, и не видях номера).Около 11:00 червено Пунто с номер В 44** (нещо подобно) с големия стикер на задния прозорец.Фиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
bachev написа:Сряда на паркинга на Техномаркет до Метро - София , Пазарджишко Браво с номер 4125.Преди малко в Студентски синя Великотърновска Брава с номер 2507. Разминахме са с колегата и се загледахме :P ама чак като подминах видях стикера на задното стъкло.Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
kiselo написа:аз пък днеска се запознах с един колега в сервиза ама малко му забравих името ще ме извинява за сметка на това пък даже му наснимах карантиите на фиата Да не си помисли че ще ти се размине излагането на показFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
днес в 15:17 в гр. Брезник до един от плажовете покрай мен докато се качвах в колата ми профуча Брава с номер СА 1819 **. да си признава кой еFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар