Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

canko1604 написа:
    Днес по обяд в центъра на Попово, сребристо Стило комби Т 2484 ... с големия стикер. Две коли сме в Попово със стикер - единият съм аз. Да си признава кой е другия.
    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
      canko1604 написа:
      Днес по обяд в центъра на Попово, сребристо Стило комби Т 2484 ... с големия стикер. Две коли сме в Попово със стикер - единият съм аз. Да си признава кой е другия.
      Офисът ми е в розовата сграда отсреща.
      Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

Да са издава кой ми е спрял под терасата
        Прикачени файлове
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

...

Днес, под моста на река Велека преди Синеморец, бяха паркирани накуп едно Стило, една Мултипла и една Мареа Уикенд - всичките със сливенска регистрация. Не видях стикери, но такова струпване на Фиати не би могло да е случайно
          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Днес бяха забелязани трима колеги, на крайбрежният път във Варна.Около 9:40 червено Пунто с номер В 5189 или нещо такова, с големия стикер на задния прозорец.Около 10:00 Варненска Брава такси с големия стикер слизаше на плаж (късно фиксирах стикера, и не видях номера).Около 11:00 червено Пунто с номер В 44** (нещо подобно) с големия стикер на задния прозорец.
            Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

днес около 11:00-11:30 колежката Блонди ме изпревари на светофара на "Славянска" с бясна скорост
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

bachev написа:
                Сряда на паркинга на Техномаркет до Метро - София , Пазарджишко Браво с номер 4125.Преди малко в Студентски синя Великотърновска Брава с номер 2507. Разминахме са с колегата и се загледахме :P ама чак като подминах видях стикера на задното стъкло.
                Дам, аз бях, ако става дума за пред 56 блок. Видях ти и аз стикера в огледалото, ама беше късно да свиря.
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

kiselo написа:
                  аз пък днеска се запознах с един колега в сервиза ама малко му забравих името ще ме извинява за сметка на това пък даже му наснимах карантиите на фиата Да не си помисли че ще ти се размине излагането на показ
                  Вчера същото Bravo беше спряно зад една червена Marea Weekend на изхода на супермаркет в Пазарджик.
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

днес в 15:17 в гр. Брезник до един от плажовете покрай мен докато се качвах в колата ми профуча Брава с номер СА 1819 **. да си признава кой е
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Жълто браво ХГТ лети рано сутрин в младост 1 до метростанцията И едно тъмно синио ХГТ му се чува глъсчето по цялото езеро на дружба 1 ЛС !

Коментар

Никой не си признава като го засичам , но продължавам...Бяла МАРЕА седан с номер 9985 на паркинга на била на бул. България тази сутрин около 9.00 (:

Коментар

След мача на Славия, до стадиона ... синьо браво, ама номера уж го запомних ... толко го запомних :D Дали са му предали на колегата, че съм се обадил ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Хаха, да, предадоха ми :DИ ти ли, друже, си болен от тая болест?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

reter-a ли освирках тая сутрин към 8.30 на светофара пред 1000 бани
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

В събота около 11 часа беше забелязано червено Браво с Пловдивска регистрация с малък стикер, паркирано на пътя пред къмпинг Смокиня/ Каваците.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X