Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitenceto89 написа:
    Днес, сива Мареа седан, паркирана на паркинга на хотел или комплекс по пътя от Черноморец за къмпинг Градина.Беше спряна близо до пътя и в огледалото видях, че има голям стикер на задното стъкло.
    Жената там работи и пътува с колата до работа.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

quote="Immortal"]
      mitenceto89 написа:
      Това е бил fihi. Имахме среща на Билла...
      И аз си помислих, че е той, но се бях запътил за другаде.Мислех да ти се обадя да те питам да няма някоя форумна среща, за която незнам, но беше много рано и си мислех, че ще те събудя.Явно е трябвало да рискувам.Щяхме да пием по едно кафе заедно, а не както направих - на петолъчката Нищо, другия път
      z_sutrov написа:
      Жената там работи и пътува с колата до работа.
      Сега се сетих, че преди ми беше писал да пием по нещо, но вече не съм там за постоянно, а днес само минавах.Поздрави

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Immortal написа:
        mitenceto89 написа:
        Сутринта пък рано (около 7.30ч) в Ямбол видях синя Мареа комби с регистрация ЕВ...... на моста до Шел (на влизане от Сливен).Мисля, че имаше кръгъл стикер в ляво на предното стъкло, но може и да не съм видял добре.Чувствайте се поздравени
        Бат Ванко пък кво дири там
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Вчера следобяд на паркинга на Джъмбо на Ботевградско щракнах 1 колега.. беше паркирал на 5-10м от мен , нз как съм го изпуснал от поглед като е тръгнал понеже седях в колата ...
          Прикачени файлове

Коментар

kik73bg написа:
            Днес към 11 часа пиейки кафе на Шипченски проход видях как ADVISORA си паркира колата в същото положение и когато го заснех.Мина покрай моята без да я забележи (явно още му се спеше),опитах се да му подвикна -никакво внимание ,докато стана бързо се измъкна и така не можах да го събудя с едно кафенце.
            Толкова ми се спеше че бях излязал от нас без портфейл (разбирай документи + пари).
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

kik73bg написа:
              Immortal написа:
              mitenceto89 написа:
              Сутринта пък рано (около 7.30ч) в Ямбол видях синя Мареа комби с регистрация ЕВ...... на моста до Шел (на влизане от Сливен).Мисля, че имаше кръгъл стикер в ляво на предното стъкло, но може и да не съм видял добре.Чувствайте се поздравени
              Бат Ванко пък кво дири там
              Заведе Марчето на лекар.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

А вчера сутринта на Опълченска, малко преди Мария Луиза освирках ... ама под освирках, буквално, фрапантно и пробуждащо освирках една мареа комби ... :D
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

аз пък днеска се запознах с един колега в сервиза ама малко му забравих името ще ме извинява за сметка на това пък даже му наснимах карантиите на фиата Да не си помисли че ще ти се размине излагането на показ
                  Прикачени файлове
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Тамън се прибирам от плажа и гледам пред моето хотелче спряла една Марейка със стикер и рег. номер РВ2607. Ако случайно колегата има достъп до интернет да се обажда да пием по едно долу на кръчмата.ПП: в Приморско съм.
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Ichkin написа:
                      А вчера сутринта на Опълченска, малко преди Мария Луиза освирках ... ама под освирках, буквално, фрапантно и пробуждащо освирках една мареа комби ... :D
                      Ичкин, не е била комби Мареата, виж да не е била Weekend :P Не е моята, но все пак... Поздрави и хубава вечер

Коментар

kiselo написа:
                        аз пък днеска се запознах с един колега в сервиза
                        Ам’ чи къде другаде могат да се запознаят двама фиатаджии

Коментар

Тази вечер оставих малко поздравче на прозореца на колежката maiska на паркинга в работата (; Не успях да видя кога излиза да се запознаем , а тамън замествах и дебнех от паркинга (дулл)...

Коментар

Днес по обяд в центъра на Попово, сребристо Стило комби Т 2484 ... с големия стикер. Две коли сме в Попово със стикер - единият съм аз. Да си признава кой е другия.
                            Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                              Ichkin написа:
                              Ичкин, не е била комби Мареата, виж да не е била Weekend :P Не е моята, но все пак... Поздрави и хубава вечер
                              Е са ... подробности ... ама пък ... не беше уикенд, а делник А колегата го видях през прозорците на 2 коли и трябваше такива няк’ви странни неща да прая за да го настигна и преди пряката в която трябваше да свия километража удряше 60тка някъде, ама ... по свиренето на гумите трябва колегата да се е усетил, че съм от форума ... селянин ...
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Сряда на паркинга на Техномаркет до Метро - София , Пазарджишко Браво с номер 4125.Преди малко в Студентски синя Великотърновска Брава с номер 2507. Разминахме са с колегата и се загледахме :P ама чак като подминах видях стикера на задното стъкло.
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X