Линеа с номер Н ???? АР на пътя София - Велико Търново днес сутринта. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bachev написа:Преди малко на Kosta типото в студентски на 4-катаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Днес към ... към обед някаде :D сива марея комби в Русе на крастовището на кооперативния с голям стикер отзад ... номера беше нещо ... ммм хммм 3839 , или 3938 абе нещо гъзарско беше :D , неможах да свирна защото имах известна разправия малко преди това с едно пежо пред мен и ако бях свирнал вече сигурно оня щеше да откачиFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Днес, сива Мареа седан, паркирана на паркинга на хотел или комплекс по пътя от Черноморец за къмпинг Градина.Беше спряна близо до пътя и в огледалото видях, че има голям стикер на задното стъкло.Сутринта пък рано (около 7.30ч) в Ямбол видях синя Мареа комби с регистрация ЕВ...... на моста до Шел (на влизане от Сливен).Мисля, че имаше кръгъл стикер в ляво на предното стъкло, но може и да не съм видял добре.Чувствайте се поздравени
Коментар
-
Днес към 11 часа пиейки кафе на Шипченски проход видях как ADVISORA си паркира колата в същото положение и когато го заснех.Мина покрай моята без да я забележи (явно още му се спеше),опитах се да му подвикна -никакво внимание ,докато стана бързо се измъкна и така не можах да го събудя с едно кафенце.Преди малко като се прибирах с Майска карахме един зад друг по Рожен ,ама аз с лекичко нарушение се измъкнах ,че опашката за Свобода беше доста големичка :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
mitenceto89 написа:Сутринта пък рано (около 7.30ч) в Ямбол видях синя Мареа комби с регистрация ЕВ...... на моста до Шел (на влизане от Сливен).Мисля, че имаше кръгъл стикер в ляво на предното стъкло, но може и да не съм видял добре.Чувствайте се поздравени
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар