Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NIK_THE_FLASH написа:
    Вчера около 9 без 10 сутринта засечено Браво цвят бордо на ул. Малашевска в посока от "Първа Българска армия" към Каменоделска (гробищата). Беше с големия стикер, но не можах да видя добре в огледалото номера му.
    Аз съм бил,по това време пътувам за към работа по този път А как не съм те забелязал незнам...
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
      NIK_THE_FLASH написа:
      Вчера около 9 без 10 сутринта засечено Браво цвят бордо на ул. Малашевска в посока от "Първа Българска армия" към Каменоделска (гробищата). Беше с големия стикер, но не можах да видя добре в огледалото номера му.
      Аз съм бил,по това време пътувам за към работа по този път А как не съм те забелязал незнам...
      Абе подозирах че си ти - все пак повече от седмица не те бях засичал Не си ме забелязал понеже бях в колоната която чакаше светофара за да се включи по "Първа...", и бях зад някакъв камион, бус, или нещо такова голямо
      Fiat Bravo 1.8 16V
      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
        liverpool235 написа:
        NIK_THE_FLASH написа:
        Абе подозирах че си ти - все пак повече от седмица не те бях засичал Не си ме забелязал понеже бях в колоната която чакаше светофара за да се включи по "Първа...", и бях зад някакъв камион, бус, или нещо такова голямо
        Хах,аз като видя в този район червено Браво веднага се сещам за тебе,дори вече и по номера те познавам
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Зеленикава Брава С9334 след 17:00 в Дружба беше забелязана от мен, но нямах възможност да о свиря колежката. Влачихме се в задръстването посока Цариградско шосе.

Коментар

chaveto написа:
            Зеленикава Брава С9334 след 17:00 в Дружба беше забелязана от мен, но нямах възможност да о свиря колежката. Влачихме се в задръстването посока Цариградско шосе.
            Това е на Pecho бившата кола, кара я съпруга на колега от форума, която май не чете, но колегата знам, че чете и друг път като е била виждана колата, е отговарял.

Коментар

червена брава с тъмни стопове с големия стикер пред болница към 18ч свирнах на колегата ама той нещо не отрази май говореше по телефона и малко по-късно колега със черно браво (не съм сигурен за цвета) бяха го спрели КАТ малко след хотел Luxor посока гъбката
              Haters Gonna Hate

Коментар

Два пъти я засичам тази Брава и двата пъти нямах възможност да я о свиря.По добре, защото жената ще си помисли, че някакъв простак свири и нещо и се блещи

Коментар

Тази сутрин с приятеля с Мултипла-та (таксито) се видяхме около гарата и се поздравихме. Съжалявам, че не успях му обърна мн.внимание, поради факта, че бързах. Иначе сутринта ни започна добре
                  Skoda AMfabia 1.2 12v
                  exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

liverpool235 написа:
                    Хах,аз като видя в този район червено Браво веднага се сещам за тебе,дори вече и по номера те познавам
                    Мда, забелязах днес Още не беше завил и се разпибитка И понеже не очаквах някой който завива да пибитка тоя зад мен колко ’храна’ отнесе докато се усетя....
                    Fiat Bravo 1.8 16V
                    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

piftho написа:
                      Тази сутрин с приятеля с Мултипла-та (таксито) се видяхме около гарата и се поздравихме. Съжалявам, че не успях му обърна мн.внимание, поради факта, че бързах. Иначе сутринта ни започна добре
                      Кога ме видя ,кога ме отрази.Вие да не спите с комповете си
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                        piftho написа:
                        Кога ме видя ,кога ме отрази.Вие да не спите с комповете си
                        Ем .... не точно, но като се замисля понякога я аз го гледам, я той мене гледа как спя, ама като с това си изкарвам - Боба, Леба и .......
                        Skoda AMfabia 1.2 12v
                        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Синя Брава на Г.М.Димитров и Драган Цанков около 13 часа. Не успях да запомня номера.
                          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                          ...and justice for all

Коментар

Днес двама колеги бяха забелязани да се движатпо крайбрежният път във Варна.Около 10:30 тъмно червено? (маи беше) Пунто с големия стикер долу,и друг надпис горе на задният прозорец, слизаше на плаж.Малко по-късно около 11:00 беше забелязано тъмно синьо/сиво/ Стило с големия стикергоре на задният прозорец да си тръгва от плажа.За съжаление докато фиксирам стикерите, колегите се бяха отдалечили,и не успях да им видя номерата.
                            Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Малко преди 20:00 в Перник, кв. "Тева" забелязах златиста Мареа седан с форумски стикер залепен на шофьорското стъкло. Номера беше от сорта на РК 7073 или нещо такова.
                              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

С един колега около 7 часа си свирнахме по Цариградско малко преди Орлов мост.
                                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                                ...and justice for all

Коментар

Working...
                                X