Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

curko написа:
    Колегата с таксито на кръстовището на Пирогов посока от Р.паметник преди около час, видях те, ама мн накрая и малко ми се падна ни на страничното огледало, ни на панорамното, та трееше да се позавъртя, а съм с едно яко схващане....няма коя да ме завива...намират се само да ме отвиват)
    Днес от там не съм минавал Дане си видял старата,щото аз се прибрах към 15:30
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
      Днес обърках улиците в Овча купел и се натъкнах на една Мареа с габровска регистрация около бл. 405
      И сега кажи че е била с Бокс отгоре.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

днес на изхода на Ахелой посока Слънчев Бряг едно сиво браво ми се видя със голям стикер ама беше в насрещното и много бързо се разминахме та не му видях номера
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

fihi написа:
          FEN TEMPRA BG написа:
          Днес обърках улиците в Овча купел и се натъкнах на една Мареа с габровска регистрация около бл. 405
          И сега кажи че е била с Бокс отгоре.
          Направо другия път да спре и да пибитка да му дадеш и на него някоя форумска тениска (: ;п

Коментар

Петък 30,07 до стадион Дунав и събота 31,07 пред блок 310 бордо Brava_SX Р 6710 РН на колегата svetli4a
            FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
            ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
            миг невнимание и вече си татко

Коментар

Сутритна се запознахме с колегата Коста на път от Люлин към Центъра :D
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес около обяд на паркинга на Кауфланд, бе засечена сива Марея с номер СТ 7846, (или нещо такова), с големия стикер на задния прозоец.Вчера около 18:00 пред катедралата, се разминах с една сива Марея комби, със нестандартни габарити/фарове.Стори ми се че е с големия стикер отзад( но е съм сигурен), предполагам че колегата е от форума.
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Вчера /01.08.2010/ - Кремаво-бяло 500 бе забелязано да профучава в забранената за движение с повече от 90км/ч отсечка на магистрала Тракия . Посока от СЗ към ПВ при така наречената писта. Еееедвам видях малкия стикер над задната чистачка.
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                    Вчера /01.08.2010/ - Кремаво-бяло 500 бе забелязано да профучава в забранената за движение с повече от 90км/ч отсечка на магистрала Тракия . Посока от СЗ към ПВ при така наречената писта. Еееедвам видях малкия стикер над задната чистачка.
                    Само за протокола - на тази отсечка максимално разрешената скорост е 80, а не 90. Винаги съм се чудил защо, но това е друга тема...Никой ли не ме видя в Русе в петък? И аз се оглеждах, ама нъцки...Давам ви шанс да ме видите утре из Стара Загора и Чирпан. Черпя бира, който ме види

Коментар

Jimy написа:
                      най-вероятно не е бил стикера на форума, а стикера "Кола на годината" :D
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Вчера около 9 без 10 сутринта засечено Браво цвят бордо на ул. Малашевска в посока от "Първа Българска армия" към Каменоделска (гробищата). Беше с големия стикер, но не можах да видя добре в огледалото номера му.
                        Fiat Bravo 1.8 16V
                        Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

kiselo написа:
                          днес на изхода на Ахелой посока Слънчев Бряг едно сиво браво ми се видя със голям стикер ама беше в насрещното и много бързо се разминахме та не му видях номера
                          Ако е било към 15-16 часа значи и аз го видях

Коментар

Днеска двама изхващах единия в Борово близо до пицария Ветрило едно пунто с номер СА8685 другия колега от перник го видях в... перник... Преди 2-3 часа до Кауфланд с бравото бордо ама бях пеш с мадамата и нямаше как да бипна
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Преди няколко дена - буквално на 20 метра от Живка във Варна - паркирана великотърновска марея уйкенд с големия стикер. Не е на Ники - някаква друга - със стоманени джанти и тасове.

Коментар

///// написа:
                                Преди няколко дена - буквално на 20 метра от Живка във Варна - паркирана великотърновска марея уйкенд с големия стикер. Не е на Ники - някаква друга - със стоманени джанти и тасове.
                                Преди десетина дни аз бях паркиран под една дебела сянка в една странична уличка на бул. "Сливница". Пък днес се засякохме с колегата Immortal в сервиза на Христо в Ямбол и ми стана много приятно, че има повод и аз да се запиша в тази тема! :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X