Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сутринта на Хр. Смирненски преди пл.Журналист
    Прикачени файлове
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Малко по късно на Черни връх и Евлоги,ама зави надясно по Евлоги,не знам дали видя че му светках,но щракнах.Номера 6699
      Прикачени файлове

Коментар

По обед на площада на Драгалевци:
        Прикачени файлове

Коментар

kik73bg написа:
          Малко по късно на Черни връх и Евлоги,ама зави надясно по Евлоги,не знам дали видя че му светках,но щракнах.Номера 6699
          това е моята кола,но тогава баща ми я караше , че аз бях на работа , че сутринта ми се откачи гърнето.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

kik73bg написа:
            AdViSoRa написа:
            kik73bg написа:
            AdViSoRa написа:
            fihi написа:
            kik73bg написа:
            Ето го и втория
            Това трябва да е AdViSoRa
            Дам, аз съм, паркирал до офиса, където работя.
            За пръв път те виждам там.Аз почти всеки ден след обяд пия кафе там в сладкарницата.
            Обикновенно гледам да паркирам така, че като си тръгна от работа към 3-4 колата да е на сянка Иначе работя във синята офис сграда до Дънкин Донътс.
            Днес беше уцелил сянката .Към 17 бях паркирал пред вашата сграда,ама не издържах много дори и с климатик -печеше зверски и се махнах.
            Под сянката, ама някви си правиха външна изолация и цялата кола беше в мазилка
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

shikito написа:
              Вчера един колега на софийския ми свирна около19;30. Типо с затъмненни джамци. Не разбрах, че от форума ми свират, докато не ме подмина и не видях леко открояващия се стикер на задното стъкло.
              аз бях
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kik73bg написа:
                Малко на пица с колеги бяхме...Там сме доста честоЧудно как съм изпуснал момента със снимката, защото бяхме с изглед към колата...явно не трябва да си отделям погледа и за миг :D

Коментар

curko написа:
                  kik73bg написа:
                  Малко на пица с колеги бяхме...Там сме доста честоЧудно как съм изпуснал момента със снимката, защото бяхме с изглед към колата...явно не трябва да си отделям погледа и за миг :D
                  Бях спрял точно до теб.Ако си погледнал няма как да не ми видиш стикерите :D .Малко след снимката тръгнах с клиенти.

Коментар

:DЯвно съм бил доста гладен.....Другия път ще се оглеждам повече, а ако някой ме мерне да свирка за по бира

Коментар

Кой е колегата от Люлин 10 със Стилото около паркинга при Промаркет .. номера му е 8897 преди няколко дни го засякох там , днес отново .. с голям и малък стикер на форума е (:

Коментар

Колегата с таксито на кръстовището на Пирогов посока от Р.паметник преди около час, видях те, ама мн накрая и малко ми се падна ни на страничното огледало, ни на панорамното, та трееше да се позавъртя, а съм с едно яко схващане....няма коя да ме завива...намират се само да ме отвиват)

Коментар

Днес обърках улиците в Овча купел и се натъкнах на една Мареа с габровска регистрация около бл. 405

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                            Днес обърках улиците в Овча купел и се натъкнах на една Мареа с габровска регистрация около бл. 405
                            на кой ли е ?! Преди малко, тъмно синьо браво изпреварих в Ст. град след Фантастико, ще ме прощава колегата за грозната ми постъпка, но бързах ! П.П. и свирнах
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

видяна колежката kalimali

Коментар

Вече от два месеца съм със стикер и още никой не ме е видял.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X