вчера близо до студентски град с едно браво бордо се разминахме с голЯми жанти аз бях със сива брава....сякаш ми беше познато от форума...и видях че се заглежда по дупарата на бравата да каже кой е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
liverpool235 написа:Днес към 21:00 ч. на Константин Величков се поздравихме с колегата NIK_THE_FLASH Вече за 2-ри път се засичаме иии още отдалече познах Бравото и те догонихFiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
kiselo написа:вчера близо до студентски град с едно браво бордо се разминахме с голЯми жанти аз бях със сива брава....сякаш ми беше познато от форума...и видях че се заглежда по дупарата на бравата да каже кой еEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:liverpool235 написа:Днес към 21:00 ч. на Константин Величков се поздравихме с колегата NIK_THE_FLASH Вече за 2-ри път се засичаме иии още отдалече познах Бравото и те догонихФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Днес около 16 часа пред пощата в Търново видях зелено Типо с Емовия стикер....Пресвятках, ама младежа явно не се заглежда по АлфиТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Re: :P
Cepheus написа:видях днес едно браво в кв.витоша - СА0852 и едно пунто с РК регистрация от вту към черковна , аз на бравото свирнах бях със служебната кола - сузукиManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
На 04,07,2010 ( неделя) засечено червено браво с рег:СА4746КН на военния клуб. Имаше малко стикерче над чистачката. Завиваше на дясно посока Дондуков... Тръгнах след него.. Свирнах.. и минах пред него за да види моя стикер... Не съм сигурен, дали ми обърна вниманиеПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Вчера 12.07.2010 към 19:50 докато чаках на левия завой към Била в Младост (аз направих обратен), спря зад мен едно синьо Браво шофиора слезна от колата и тръгна към мен, но светна зелено и трябваше да потегляме...Неможах да видея дали има стикер, но ако е някой от форума да си казва, че ми стана интересно... Може просто да се е изкефил на машината и да е искал да я види отпред :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар