Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    А трябва колега!Стикера е задължителен за човек като тебе с твоето доказано име в този форум!
    Благодаря за суперлативите, ще се поправя. Само да намеря къде из форума е файла. :D
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      popara801 написа:
      А трябва колега!Стикера е задължителен за човек като тебе с твоето доказано име в този форум!
      Благодаря за суперлативите, ще се поправя. Само да намеря къде из форума е файла. :D
      http://download.fiat-bg.org/Sticker/
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

shikito написа:
        Вчера на магистрала Хемус тъмно браво с рег: 9613, но не запомних кой град беше... Аз бях с слъжебанта кола (едно зелено берлинго) освирках го, мигах му, но мисля че не разбра за какво и дали въобще разбра че му свиркам
        Изглежда аз съм бил. Чак сега го видях.
        Bravo JTD 105 '98

Коментар

В неделя вечерта около 21:40, на кръстовището на бул. Сливница и К. Величков в София - тъмно зелена Брава с малкия стикер долу вдясно, ДКН 7729 (7792). Щях да завивам, а колегата отиде направо, и не можахме поне да се изравним, и затова не бибитках.

Коментар

забелязана колата от снимката тази вечер около 8 часа паркирана до блок 33 в Толстой
            Прикачени файлове
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Е няма ткъв ден.7.30 - Явор Митев8.00 - Nino8.10 - loliоколо 10.00 - Бравата на Майска пред работата и11.30 - сиво Стило РВ 6958 паркирано на тротоара на ул. Сребърна17-17.30 - г-жа PREDATORst с бравото
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Най редовно пред фитнеса в Мусагеница виждам "1729" с голям стикер. кой е това?
                Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Днес по обед на паркинга на хирургиите в Пловдив едно лачено черно Стило с големия стикер на задния джам.
                  Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                  Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

fihi написа:
                    Е няма ткъв ден.7.30 - Явор Митев8.00 - Nino8.10 - loliоколо 10.00 - Бравата на Майска пред работата и11.30 - сиво Стило РВ 6958 паркирано на тротоара на ул. Сребърна17-17.30 - г-жа PREDATORst с бравото
                    Бравос!Аз планирам в събота да ти бия рекорда

Коментар

Immortal написа:
                      fihi написа:
                      Бравос!Аз планирам в събота да ти бия рекорда
                      Аз мисля да почна от петък да правя списъка, та чак до събота.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Днес около 18-18,30 малко преди новото колело на Метро-2, бях изпреварен от червено ПУНТО. С пазарджишка регистрация и големия стикер,но долу ниско, мааалко над задната чистачка. Явно се прибираше към Пазарджик, то това хубаво ама да си признае кой е?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

вчера към 19:20 на първия светофар на Ботевградско (Подуене) беше освиркан Джънки Гледаше малко стреснато
                          Fiat Bravo 1.8 16V
                          Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

fihi написа:
                            Бях се улисал нещо, чак като свирна те видях! А къде видя толкоз рано ЛИЦЕТО Явор Митев? Къде е шлинкал в ранни доби!???
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

fihi написа:
                              Жената доложи снощи
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                                вчера към 19:20 на първия светофар на Ботевградско (Подуене) беше освиркан Джънки Гледаше малко стреснато
                                Бях се замислил, но те отразих вдигнах ръка много бързо мисля (хахаха). Тъкмо се чудех кой е.
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X