Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Около 19 ч, в понеделник, на бул.Цариградско шосе в Пловдив, малко преди Скобелева майка, почти настигнах сиво Браво със стикер посредата над чистачката и рег.номер РВ 3579 ... Почти се изравних с него и свирнах няколко пъти, но трябваше да завивам към Изгрев... не знам дали ме усети колегата?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
В четвъртък, в 21.10ч. покрай сатиричния театър бе забелязано да профучава светлосиво(или може би синьо) браво с рег.№ СА2926ВС. Имаше голям стикер.Поздрави, Irka_fihiManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:В четвъртък, в 21.10ч. покрай сатиричния театър бе забелязано да профучава светлосиво(или може би синьо) браво с рег.№ СА2926ВС. Имаше голям стикер.Поздрави, Irka_fihiПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:fihi написа:В четвъртък, в 21.10ч. покрай сатиричния театър бе забелязано да профучава светлосиво(или може би синьо) браво с рег.№ СА2926ВС. Имаше голям стикер.Поздрави, Irka_fihiManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Тази седмица беше силна Първо на светофара при "Семинарията" видях "ju", на другия ден засякох и "bachev" да "патрулира" на два пъти по булеварда към "Зимния дворец" в "Студентски град". В хрониката влезе и "kik73bg", зад който карах известно време от малкото НДК до светофара, където сега е стеснен пътя на бул."Витоша" заради строежа на Метрото.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
днес към 19:00 и аз се засякох с ОБЛАЧЕТО по Царица Йоана, мисля че КН беше на края на номера разменихме по едно клаксонче п.с.силно изглежда това пунто не знам какво стана обаче като изпреварваше един май се опита да те засече малко след пощата, само мернах в огледалото че стана калабалък.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Първо към 8:10-20 в кв. Христо Ботев се разминах с Брава или Браво, нещо от сорта на светло зелено-жълто-не съм сигурен. Номера беше или С9334 или СА9334. Като цяло не съм сигурен щото оглеждах колежката След това се разминах с тъмно синьо Браво с големият стикер към 9:00 номера беше 8334 или нещо от този сорт, буквите също не ги видях защото го гледах в огледалото. Разминаването се получи в Дружба, но къде точно се намирах не знам. Мога да обясня къде съм бил, но улица................ не знам.
Коментар
-
Днес видях на Kiler_4o колата в Студенски град между бл. 11 и 12 !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
oblacheto написа:да нещо такова се получи засече ме понеже си ровеше по радиото нещо, но майната си я отнесе резбирасе,малко късно се усетих за клаксончето но поне го върнах навремеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар