Преди 10 минути освиркан колега с бяло стило с номер СА5141МТ (или нещо такова) с големия стикер на светофара на кауфланд в Дружба аз бях с белия форд фиеста
Преди 10 минути освиркан колега с бяло стило с номер СА5141МТ (или нещо такова) с големия стикер на светофара на кауфланд в Дружба аз бях с белия форд фиеста
Колега видях фиестата и помислих че ми свириш да трагвам че се бях зазяпал некаде.Да беше с фиата сигурно щях да те поздравим.
Колега видях фиестата и помислих че ми свириш да трагвам че се бях зазяпал некаде.Да беше с фиата сигурно щях да те поздравим.
И на мен ми се иска да бях с фиата ама е болничък и нямам идея кога ще излезе от бокса ............
Тъмно синьо Браво днес в 15 ч на Петте кьошета, номер софийски 9645.....Абе много трудно ги виждам по-малките стикери...Мен с големия кръгъл как може да не ме виждате просто се чудя...
Тамън се прибирам от плажа и гледам пред моето хотелче спряла една Марейка със стикер и рег. номер РВ2607. Ако случайно колегата има достъп до интернет да се обажда да пием по едно долу на кръчмата.ПП: в Приморско съм.
Моята е колега , но аз едва днес влезнах във форума . Можело е да пиинем по биричка
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Вчера около 18:00 пред катедралата, се разминах с една сива Марея комби, със нестандартни габарити/фарове.Стори ми се че е с големия стикер отзад( но е съм сигурен), предполагам че колегата е от форума.[/quote]по добре късно отколкото .... никогавидях че се загледа в колата
Не знам ама сме били доста с Брави на магистралата към Софето. Днес след ясен, посока София тъмно синьо стило ми подсвирна закачливо аз отговорих. Явно е бил колега, замо че му липсваше стикера или аз съм си кьорав. После продължи към Долни Дъбник, а аз свих за София. Около 13:30 - 14:30 беше това ........ не погледнах и номера ))))’@Cepheus - а към колко часа това
Коментар