Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Линеа с номер Н ???? АР на пътя София - Велико Търново днес сутринта. :D
    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Преди малко на Kosta типото в студентски на 4-ката
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Сутринта бях спрял в Бусманци да си купя някаква закуска, на тръгване ме задмина синьо Браво СА7486 с големият и малкият стикер ако не се лъжа. След Бусманци го задминх и осирих, но колегата явно не разбра за какво му свиря.

Коментар

bachev написа:
          Преди малко на Kosta типото в студентски на 4-ката
          то си е там всеки ден
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

браво вт 8475 в дружба 2 до калея
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Тази Мареа беше спряла преди няколко часа до мен на паркинга на Кауфланд в Ямбол Моя стикер на Фиат форума е твърде малък и незабележим и може да не е разбрал, че съм от форума
              Прикачени файлове

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

По едно време и аз бях на този паркинг, ама не си ме засякъл А тази Марея, ако не се лъжа, е на един колега - пожарникар. Колегата venco_67 знае по-добре...

Коментар

Днес към 16.30 в Студентски град на ул. 8-ми декември паркирана синя брава с номер ВТ2507ВА. С големият стикер. Да се познава някой
                  Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Кюстендил,зад Рибката черно браво със малък кръгъл стикер в десния ъгъл на задният джам,с номер КН 7666 АС,че нещо мноо малко сме Кюстендилци...
                    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Immortal написа:
                      По едно време и аз бях на този паркинг, ама не си ме засякъл А тази Марея, ако не се лъжа, е на един колега - пожарникар. Колегата venco_67 знае по-добре...
                      Пожарникар е, да.Често виждам колата до пожарната

Коментар

Днес към ... към обед някаде :D сива марея комби в Русе на крастовището на кооперативния с голям стикер отзад ... номера беше нещо ... ммм хммм 3839 , или 3938 абе нещо гъзарско беше :D , неможах да свирна защото имах известна разправия малко преди това с едно пежо пред мен и ако бях свирнал вече сигурно оня щеше да откачи
                        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Днес, сива Мареа седан, паркирана на паркинга на хотел или комплекс по пътя от Черноморец за къмпинг Градина.Беше спряна близо до пътя и в огледалото видях, че има голям стикер на задното стъкло.Сутринта пък рано (около 7.30ч) в Ямбол видях синя Мареа комби с регистрация ЕВ...... на моста до Шел (на влизане от Сливен).Мисля, че имаше кръгъл стикер в ляво на предното стъкло, но може и да не съм видял добре.Чувствайте се поздравени

Коментар

ivanstoilov написа:
                            Днес към 16.30 в Студентски град на ул. 8-ми декември паркирана синя брава с номер ВТ2507ВА. С големият стикер. Да се познава някой
                            Аз бях, колега
                            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Днес към 11 часа пиейки кафе на Шипченски проход видях как ADVISORA си паркира колата в същото положение и когато го заснех.Мина покрай моята без да я забележи (явно още му се спеше),опитах се да му подвикна -никакво внимание ,докато стана бързо се измъкна и така не можах да го събудя с едно кафенце.Преди малко като се прибирах с Майска карахме един зад друг по Рожен ,ама аз с лекичко нарушение се измъкнах ,че опашката за Свобода беше доста големичка :D
                              Прикачени файлове
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

mitenceto89 написа:
                                Сутринта пък рано (около 7.30ч) в Ямбол видях синя Мареа комби с регистрация ЕВ...... на моста до Шел (на влизане от Сливен).Мисля, че имаше кръгъл стикер в ляво на предното стъкло, но може и да не съм видял добре.Чувствайте се поздравени
                                Това е бил fihi. Имахме среща на Билла...

Коментар

Working...
                                X