Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AdViSoRa написа:
    С един колега около 7 часа си свирнахме по Цариградско малко преди Орлов мост.
    Това би трябвало да съм аз... Ти си с червеното пунто, нали? Имаш и малък и голям стикер отзад на стъклото
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
      AdViSoRa написа:
      С един колега около 7 часа си свирнахме по Цариградско малко преди Орлов мост.
      Това би трябвало да съм аз... Ти си с червеното пунто, нали? Имаш и малък и голям стикер отзад на стъклото
      Точно
      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
      ...and justice for all

Коментар

В рамките на 12 чАса бяха забелязани 3-ма колеги, първо снощи окооло 22:00 в квартал Св Тройца в София - Ichkin-a омайваше двама младежи до паркираното наблизо пунто; Тази сутрин колегата ekna пък профуча покрай мен в Слатина, но докато фокусирам номера и стикера - той вече беше на следващия светофар; малко по-късно - колегата blagun не остана незабелязан на улица Неделчо Бончев, близо до асансьорния завод, карайки тъмно-синьо Браво.

Коментар

:P

около 9:00 браво 0852 в дианабад с цветя на задните прозорци
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
            liverpool235 написа:
            Хах,аз като видя в този район червено Браво веднага се сещам за тебе,дори вече и по номера те познавам
            Мда, забелязах днес Още не беше завил и се разпибитка И понеже не очаквах някой който завива да пибитка тоя зад мен колко ’храна’ отнесе докато се усетя....
            Хаха,аз като ти казвам,че познавам от 10 км. А точно секунди преди да те забележа,си мислех какъв е шанса да те засеча тая сутрин и след маничко
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днеска около 18:30 беше забелязан колега с черно Браво с номер СА1792 с голям стикер в Бургас. И да нахокам колегата: колега, стига с тея тарикатски номера да се престрояваш в празна лента, която е за наляво и после да трагнеш направо при положение, че пречиш на движението.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                Днеска около 18:30 беше забелязан колега с черно Браво с номер СА1792 с голям стикер в Бургас. И да нахокам колегата: колега, стига с тея тарикатски номера да се престрояваш в празна лента, която е за наляво и после да трагнеш направо при положение, че пречиш на движението.
                софийски номера, а ? "професионнално" изкривяване на софиянци
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                  z_sutrov написа:
                  или по-скоро изкривяване на всички Бургазлии който по 3-4 пъти на ден минават през Трапезица :D :D :D :D :D
                  Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
                    kosta написа:
                    z_sutrov написа:
                    или по-скоро изкривяване на всички Бургазлии който по 3-4 пъти на ден минават през Трапезица :D :D :D :D :D
                    колегата се възмущава, щото е бургаски зет и още не се е изкривил
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                      quintessenz написа:
                      kosta написа:
                      z_sutrov написа:
                      колегата се възмущава, щото е бургаски зет и още не се е изкривил
                      ако беше станал софийски зет, дори щеше да поощтри горния колега, а ?!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

За информация на всички писали по горе: Първо: това,че живея в Бургас, неозначава че съм Бургаски зет, а съм смолянски. Второ: нарочно не написах както Коста "Софииски номера", за да не се обидят "Софиянци". Трето: повярвайте ми, че имам доста навъртяни километри градско за 8г. живеене в София, при положение че работата ми беше свързана с кола и обикаляне на София всеки ден. А това го написах за колегата, защото повечето тука пишат как карат по правилата и не нарушават закона. Поздрави и скоро да се зберем на морето.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

А аз вчера следобяд по цариградското засякох liverpool235.
                          Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                          Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                          VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                          VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

FiFo написа:
                            А аз вчера следобяд по цариградското засякох liverpool235.
                            Покарахме си до Сточна гара заедно
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                              Покарахме си до Сточна гара заедно
                              Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                              Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                              VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                              VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

ogi28b написа:
                                В рамките на 12 чАса бяха забелязани 3-ма колеги, първо снощи окооло 22:00 в квартал Св Тройца в София - Ichkin-a омайваше двама младежи до паркираното наблизо пунто; Тази сутрин колегата ekna пък профуча покрай мен в Слатина, но докато фокусирам номера и стикера - той вече беше на следващия светофар; малко по-късно - колегата blagun не остана незабелязан на улица Неделчо Бончев, близо до асансьорния завод, карайки тъмно-синьо Браво.
                                Видях те още от светофара и когато минах покрай тебе ти свирнах
                                FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Working...
                                X