Вчера около 9 без 10 сутринта засечено Браво цвят бордо на ул. Малашевска в посока от "Първа Българска армия" към Каменоделска (гробищата). Беше с големия стикер, но не можах да видя добре в огледалото номера му.
Аз съм бил,по това време пътувам за към работа по този път А как не съм те забелязал незнам...
Вчера около 9 без 10 сутринта засечено Браво цвят бордо на ул. Малашевска в посока от "Първа Българска армия" към Каменоделска (гробищата). Беше с големия стикер, но не можах да видя добре в огледалото номера му.
Аз съм бил,по това време пътувам за към работа по този път А как не съм те забелязал незнам...
Абе подозирах че си ти - все пак повече от седмица не те бях засичал Не си ме забелязал понеже бях в колоната която чакаше светофара за да се включи по "Първа...", и бях зад някакъв камион, бус, или нещо такова голямо
Абе подозирах че си ти - все пак повече от седмица не те бях засичал Не си ме забелязал понеже бях в колоната която чакаше светофара за да се включи по "Първа...", и бях зад някакъв камион, бус, или нещо такова голямо
Хах,аз като видя в този район червено Браво веднага се сещам за тебе,дори вече и по номера те познавам
Зеленикава Брава С9334 след 17:00 в Дружба беше забелязана от мен, но нямах възможност да о свиря колежката. Влачихме се в задръстването посока Цариградско шосе.
Зеленикава Брава С9334 след 17:00 в Дружба беше забелязана от мен, но нямах възможност да о свиря колежката. Влачихме се в задръстването посока Цариградско шосе.
Това е на Pecho бившата кола, кара я съпруга на колега от форума, която май не чете, но колегата знам, че чете и друг път като е била виждана колата, е отговарял.
червена брава с тъмни стопове с големия стикер пред болница към 18ч свирнах на колегата ама той нещо не отрази май говореше по телефона и малко по-късно колега със черно браво (не съм сигурен за цвета) бяха го спрели КАТ малко след хотел Luxor посока гъбката
Два пъти я засичам тази Брава и двата пъти нямах възможност да я о свиря.По добре, защото жената ще си помисли, че някакъв простак свири и нещо и се блещи
Тази сутрин с приятеля с Мултипла-та (таксито) се видяхме около гарата и се поздравихме. Съжалявам, че не успях му обърна мн.внимание, поради факта, че бързах. Иначе сутринта ни започна добре
Хах,аз като видя в този район червено Браво веднага се сещам за тебе,дори вече и по номера те познавам
Мда, забелязах днес Още не беше завил и се разпибитка И понеже не очаквах някой който завива да пибитка тоя зад мен колко ’храна’ отнесе докато се усетя....
Тази сутрин с приятеля с Мултипла-та (таксито) се видяхме около гарата и се поздравихме. Съжалявам, че не успях му обърна мн.внимание, поради факта, че бързах. Иначе сутринта ни започна добре
Кога ме видя ,кога ме отрази.Вие да не спите с комповете си
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Кога ме видя ,кога ме отрази.Вие да не спите с комповете си
Ем .... не точно, но като се замисля понякога я аз го гледам, я той мене гледа как спя, ама като с това си изкарвам - Боба, Леба и .......
Днес двама колеги бяха забелязани да се движатпо крайбрежният път във Варна.Около 10:30 тъмно червено? (маи беше) Пунто с големия стикер долу,и друг надпис горе на задният прозорец, слизаше на плаж.Малко по-късно около 11:00 беше забелязано тъмно синьо/сиво/ Стило с големия стикергоре на задният прозорец да си тръгва от плажа.За съжаление докато фиксирам стикерите, колегите се бяха отдалечили,и не успях да им видя номерата.
Малко преди 20:00 в Перник, кв. "Тева" забелязах златиста Мареа седан с форумски стикер залепен на шофьорското стъкло. Номера беше от сорта на РК 7073 или нещо такова.
Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар