Колегата с таксито на кръстовището на Пирогов посока от Р.паметник преди около час, видях те, ама мн накрая и малко ми се падна ни на страничното огледало, ни на панорамното, та трееше да се позавъртя, а съм с едно яко схващане....няма коя да ме завива...намират се само да ме отвиват)
Днес от там не съм минавал Дане си видял старата,щото аз се прибрах към 15:30
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
днес на изхода на Ахелой посока Слънчев Бряг едно сиво браво ми се видя със голям стикер ама беше в насрещното и много бързо се разминахме та не му видях номера
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес около обяд на паркинга на Кауфланд, бе засечена сива Марея с номер СТ 7846, (или нещо такова), с големия стикер на задния прозоец.Вчера около 18:00 пред катедралата, се разминах с една сива Марея комби, със нестандартни габарити/фарове.Стори ми се че е с големия стикер отзад( но е съм сигурен), предполагам че колегата е от форума.
Вчера /01.08.2010/ - Кремаво-бяло 500 бе забелязано да профучава в забранената за движение с повече от 90км/ч отсечка на магистрала Тракия . Посока от СЗ към ПВ при така наречената писта. Еееедвам видях малкия стикер над задната чистачка.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Вчера /01.08.2010/ - Кремаво-бяло 500 бе забелязано да профучава в забранената за движение с повече от 90км/ч отсечка на магистрала Тракия . Посока от СЗ към ПВ при така наречената писта. Еееедвам видях малкия стикер над задната чистачка.
Само за протокола - на тази отсечка максимално разрешената скорост е 80, а не 90. Винаги съм се чудил защо, но това е друга тема...Никой ли не ме видя в Русе в петък? И аз се оглеждах, ама нъцки...Давам ви шанс да ме видите утре из Стара Загора и Чирпан. Черпя бира, който ме види
най-вероятно не е бил стикера на форума, а стикера "Кола на годината" :D
Вчера около 9 без 10 сутринта засечено Браво цвят бордо на ул. Малашевска в посока от "Първа Българска армия" към Каменоделска (гробищата). Беше с големия стикер, но не можах да видя добре в огледалото номера му.
днес на изхода на Ахелой посока Слънчев Бряг едно сиво браво ми се видя със голям стикер ама беше в насрещното и много бързо се разминахме та не му видях номера
Днеска двама изхващах единия в Борово близо до пицария Ветрило едно пунто с номер СА8685 другия колега от перник го видях в... перник... Преди 2-3 часа до Кауфланд с бравото бордо ама бях пеш с мадамата и нямаше как да бипна
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Преди няколко дена - буквално на 20 метра от Живка във Варна - паркирана великотърновска марея уйкенд с големия стикер. Не е на Ники - някаква друга - със стоманени джанти и тасове.
Преди няколко дена - буквално на 20 метра от Живка във Варна - паркирана великотърновска марея уйкенд с големия стикер. Не е на Ники - някаква друга - със стоманени джанти и тасове.
Преди десетина дни аз бях паркиран под една дебела сянка в една странична уличка на бул. "Сливница". Пък днес се засякохме с колегата Immortal в сервиза на Христо в Ямбол и ми стана много приятно, че има повод и аз да се запиша в тази тема! :D
Коментар