Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес претърпях леко ПТП.. една мацка ме удари отзадИ докато чакахме за протоколи покрай нас мина Фиат Браво с номер СА6389 с големият стикер на задния прозорецКъм 16:30 след светофара на УНСС посока НСА

--------------------

Коментар

Съжалявам да го чуя, колега. Поне на мацката не и ли върна за удара
      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

..

BEX---GT пак те мернах днес кум 13:30 покрай Мусагеница,но аз завих към пазарчето и нямаше как да ти се обада мернах че добре я беше измил колицата
        Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
        Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
        VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
        VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Filcov написа:
          Оп Suppish... това сам аз .... с каква кола си бил, че нещо ми се губи този момент или просто съм го пропуснал .... пс. май трябва да взема да си измия колата .... хвана ме срам
          Ти да не учиш в София УНСС?
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Преди половин час колегата Geraka беше засечен в Студентски до спирката на 94 на парка Мир и Дружба Като подмина видях номера и стикера
            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Re: ..

FiFo написа:
              BEX---GT пак те мернах днес кум 13:30 покрай Мусагеница,но аз завих към пазарчето и нямаше как да ти се обада мернах че добре я беше измил колицата
              Дам, тези дни е чистисчка нещо , вчера бях на лекции, явно по това време съм се прибирал тамън
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

тази сутрин сфетофара на комплекс евас пред мен беше светло синьо браво с големия стикер пресветнах му но незапомних номера

Коментар

някой случайно да се познава? Днес колегата мисля, че светна на мен, имаше и полицаи, но на дали заради тях е присветнал 4-5 пъти, а отсреща нямаше коли като че ли И после си разменихме по едно махане... Всичко се случи на "автомагистрала" хемус...
                  Прикачени файлове

Коментар

Вчера около 9:15 на бул. България беше се подредила тъмна мареа комби със стикер и рег. номер СА1688 или нещо подобно.Беше с диодни габарити отпред.

Коментар

Вчера в 21.30 на светофара на Софийския засякох колега със сиво браво CA26...първоначално беше зад мен, а след това ме задмина. Имаше голям стикер на задното стъкло. Аз бях с червената брава, но по мойта кола няма отличителни знаци на форума.

Коментар

mitakkk написа:
                        Вчера в 21.30 на светофара на Софийския засякох колега със сиво браво CA26...първоначално беше зад мен, а след това ме задмина. Имаше голям стикер на задното стъкло. Аз бях с червената брава, но по мойта кола няма отличителни знаци на форума.
                        Мисля че съм бил аз... Аз по това време вчера карах зад някаква брава, ама въобще не съм гледал... Колата е светло синя между другото, което ме води към мисълта че не съм бил аз ... Обаче номера ми е 2926 и де да знам хаахахх
                        Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Мисля че съм бил аз... Аз по това време вчера карах зад някаква брава, ама въобще не съм гледал... Smile Колата е светло синя между другото, което ме води към мисълта че не съм бил аз Smile ... Обаче номера ми е 2926 и де да знам Smile хаахахх
                          Вероятно си ти - едва ли точно ще си спомня номера но определено имаше 262 , а за цвета може и да е била синя - все пак беше тъмно и вероятно не съм довидял.

Коментар

Днес около 14 часа по бул. Левски в посока Пикадили Парк, зелено Браво с добричка регистрация. Имаше голям стикер залепен в долната част на задното стъкло. Свирнах, после го изпреварих и се наврях пред него, даже пуснах аварийните за момент, ама въобще не ме отрази Вярно, че бях с Алфата де....ама и там си имам стикер на Алфа форума
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Днес към 3-4ч отстрани на 7ма поликлиника.. кой беше изловен [/img]
                              Прикачени файлове

Коментар

А бе не знам кой е, ама ако не си бяхме преместили магазина и беше спрял там, щях да го оставя на трупчета
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X