ПРЕДИ час в надежда до механа Чановете...синя брава със стикер на задното стъкло мисля че беше от тея по големите кръглите...беше много странно синьо цвета...едно матово....
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Я да си признае кой е колегата със светлосиво-виолетово Браво - 6520 или 6250 беше май - софийска регистрация? Малък стикер отзаде.Пристигаше на почивка в Равда точно когато привършваше промоцията на ЕВН с режима на тока в събота.
Вчера около 20:00 часа във Варна синьо браво с рег.номер B8169.. с големия стикер отзад,поздравихме ама никъв отговор от колегата,маи не ни позна или някои друг шофираше.Днес около 13:00 часа пак във Варна мареа с рег.номер CA7231.. с големия стикер отзад,този път получихме отговор на поздрава. Още едно тъмно браво срещнахме ама не видях рег.номер.. Ние сме на всеки километър....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Вчера около 20:00 часа във Варна синьо браво с рег.номер B8169.. с големия стикер отзад,поздравихме ама никъв отговор от колегата,маи не ни позна или някои друг шофираше.Днес около 13:00 часа пак във Варна мареа с рег.номер CA7231.. с големия стикер отзад,този път получихме отговор на поздрава. Още едно тъмно браво срещнахме ама не видях рег.номер.. Ние сме на всеки километър....
Баси и Варна ли превзехте преди нас бе?Ние сме другия месец там!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Днес около 13:00 часа пак във Варна мареа с рег.номер CA7231.. с големия стикер отзад,този път получихме отговор на поздрава.
Номера е 7241 но как и да е, аз бях, връщах се от плаж.
Мерси за поправката колега!Много хубава количка.Евала.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар