Днес като пешеходец видях колега със Синьо Пунто! Минаваше на светофара на Красно Село!! С голям стикер отзад и двуцевка до колкото видях! Незнам кой си, но евала колега ...пуното изглежда супер!!!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Снощи към 20.30 на Ал.Малинов, до аутлет "Принцес", като чакаща на спирка забелязах ТХ 6803....ТЪКМО да махна за поздрав ...и той се изпари. [/b]kiselo разконспириран си
Снощи към 20.30 на Ал.Малинов, до аутлет "Принцес", като чакаща на спирка забелязах ТХ 6803....ТЪКМО да махна за поздрав ...и той се изпари. [/b]kiselo разконспириран си
хахаха ще си го върна
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес към 17 часа в Студентски град покрай мен мина сиво МК-1 Р 9065... или нещо такова,а пред 36 блок беше паркирана сива брава СА 6398 .Да се разпознават бързо .Нямах фото да ги документирам :D
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Снощи към 20:00ч. по ул."Черковна" карах след този колега. Свирнах му на светофара, но не знам дали ме видя
Аз бях , колега . Забелязахте още от Мадрид , че караш след мен и дори видях че снимаш :D , но след дългия работен ден не бях много адекватен да реагирам
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Колегата Бачев освиркан три пъти днес следобед до Бизнеспарка, а часове преди това, на излизане от КАТ зад мен имаше едно Браво, което след като се шмугна до мен видях стикера. Никакви индикаций от колегата, обаче.....С Ланча Капа бях...
Колегата Бачев освиркан три пъти днес следобед до Бизнеспарка, а часове преди това, на излизане от КАТ зад мен имаше едно Браво, което след като се шмугна до мен видях стикера. Никакви индикаций от колегата, обаче.....С Ланча Капа бях...
Видях те като ме задмина вече иначе щях да отвърна Следобед, следобед към 19:30ч си беше :P
Видях те като ме задмина вече иначе щях да отвърна Следобед, следобед към 19:30ч си беше :P
Ееее...да. Привечер е било . Иначе в страничното огледало видях че ми махаше :D
Вчера около 19 часа карах през една кола зад колега с червена Брава.Свихме към мола и мислех да се поздравим на паркинга,ама колегата се качи на второ ниво,а аз трябваше да взимам дружката че ме чакаше пред врата.Та така и не можахме да се поздравим.Кой беше колегата?
Снощи на колелото на 86 до Северния парк Съвсем целенасочено паркирах пред колегата Видях го и паркиран онзи ден пред блока му, но беше малко безмислено да пускам пост (ilkor нали ?)
Коментар