Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хаха, от времето е, моята не е по-чиста много стегнато изглеждащо браво, червеното много му тупа
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
      много стегнато изглеждащо браво, червеното много му тупа
      Мерси. Твойто го познах по джантите и съм ти чел темите за "дон фичо". браво браво
      Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
      Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
      VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
      VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

FiFo написа:
        BEX---GT написа:
        много стегнато изглеждащо браво, червеното много му тупа
        Мерси. Твойто го познах по джантите и съм ти чел темите за "дон фичо". браво браво
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Преди малко един колега със зелено Браво с големия стикер на задното стъкло с номер СА 0096 ХА и надпис SHARKY_1 на багажника спрял пред Кадифе.П.С. Колега много добре седи стикера на затъмнения прозорец :D
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днеска към 10:15 мернах Браво СО 0095 нещо подобно беше номера паркирано в локалното на Плиска. Беше с големия стикер, и затъмнено задно стъкло. Даже и цвета забравих, че минах мн бързо и се загледах в номера...
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Тъмно-синьо Браво с големия стикер и затъмнени странични и задно стъкло, спряло сутринта до оградата на училището с/у лакомата спирка в меден рудник.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Към 10:30 на Орион засяках бяло Пунто с рег. СА 4462 НВ с големия стикер .Жена го караше,свирнах но колежката не ме чу
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Преди малко на тунела посока Люлин Брава с номер 18...... с големия стикер !
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

в Троян се мярка една Сива Марийка комби със Рег. СТ 0786 ** или нещо от сорта!Повече я виждам около автогарата !Е преди малко я видях мина покрай Къпинчо ! С Големия Стикер !
                    Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

20 октомври 2009, около 19:30, след водната палата посока "Тримонциум", бързо HGT, което не бързаше п.п. Малкият стикер над задната чистачка
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Оп Suppish... това сам аз .... с каква кола си бил, че нещо ми се губи този момент или просто съм го пропуснал .... пс. май трябва да взема да си измия колата .... хвана ме срам
                        Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

във Велико Търново до пожарната засечено светло синьо браво с номер започващ със СА****** с голям стикер отзаде
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                            във Велико Търново до пожарната засечено светло синьо браво с номер започващ със СА****** с голям стикер отзаде
                            Да не е Илко (ilkor)
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не може, защото същият беше засечен в 11 без 15 сутринта да прелита покрай сива Брава малко преди кино Арена.

Коментар

Filcov написа:
                                Оп Suppish... това сам аз .... с каква кола си бил, че нещо ми се губи този момент или просто съм го пропуснал .... пс. май трябва да взема да си измия колата .... хвана ме срам
                                Светло синьо-сиво Bravo GT, с малкия стикер на задният прозорец доло в ляво. Даже като минах покрай тебе продължих към Тримона и както правят голфаджийте стъпках педала до доло уж да ме забележеш в последният момент ама
                                MB 280 S W108 67' - pickUp
                                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Working...
                                X