Около 19 ч, в понеделник, на бул.Цариградско шосе в Пловдив, малко преди Скобелева майка, почти настигнах сиво Браво със стикер посредата над чистачката и рег.номер РВ 3579 ... Почти се изравних с него и свирнах няколко пъти, но трябваше да завивам към Изгрев... не знам дали ме усети колегата?Във вторник около 14 ч. по бул. Санкт Петербург в посока от Метро към ВСИ настигнах и изпреварих Браво с цвят бордо и номер РВ 3029 и кръгъл стикер... АхА да свирна, и видях,че го кара възрастен човек... Помислих че е на някой баща му и не свирнах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
chaveto написа:Мареа комби РВ2607 големият стикер на задното стъкло, след обяд към 16:00 покрай ПЖИ-то в Слатина го задминах. Колегата отби на тротоара и го о свирих в този момент, бях с зелено рено лагуна комби.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Вчера малко след 17ч. на "Хайдушка поляна" - зелено пунто СА8946 с малкия стикерManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
преди час и половина някъде на кръстовището на Петко Тодоров и Бяла Черква. Руса колежка с тъмно синьо браво, номер СА 6440 ТК (за ТК-то не съм сигурен изобщо) и малкият стикер долу в ляво. Свирнах и, обърна се и и махнах но по изражението разбрах, че май не се усети защо клаксонирам Поздрави и сори ако съм внесъл смутФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар