Около 15:30 на кръстовището на Раковска и Сливница освирках колегата Dandy,но май не ме видя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="gamencerista"]Малко шпионажhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...21kEF1.JPGАз съм със сивата.Фиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
liverpool235 написа:Около 15:30 на кръстовището на Раковска и Сливница освирках колегата Dandy,но май не ме видяFiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Dandy написа:liverpool235 написа:Около 15:30 на кръстовището на Раковска и Сливница освирках колегата Dandy,но май не ме видяФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ewing написа:това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегатаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
снощи забелязано тъмно синьо или черно браво в центъра на Перник с наспис "Fabrica Italiano Automobili Torino" с малкия стикер долу в ляво и голям стикер на другия форум. доста често го забелязвам, но снощи видях и малкия стикерда си признава кой еFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар