Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес Ичкин на светофара, на Баня Мадара ! свирнах той се обърна в последния момент - незнам дали ме е видял?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Едно Стило с голяма стикер отзад беше спряло до мен на Лесново, БМВ 318, в началото на импровизирания паркинг
      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днес около 13:30 на бул. България Фиат Типо на светофара на Билла преди Околовръстното. Човека си свали прозореца май да ме поздрави, ама аз нещо не зацепих
        Impossible is nothing !

Коментар

Колегата sha май кара днес след мен на чучурите-север ?
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днес към 17:00 мернах черно Браво СА.... шарен му беше номера не го запомних пред билярда на ул. Велчо Атанасов в Редута имаше и малък и голям стикер отзад
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес към 15.00 ч. подгоних и така не стигнах до един колега с червено браво СА0842 или подобна комбинация от ул. вардар до бул тодор александров. Кой беше колегата?
              Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

undermind написа:
                Днес около 13:30 на бул. България Фиат Типо на светофара на Билла преди Околовръстното. Човека си свали прозореца май да ме поздрави, ама аз нещо не зацепих
                хахахахаха..........., аз бях ама ти верно не зацепи, пък и аз не видях стикер и не бях много сигурен, но ето тук се разбрахме ! типото от подписа ли видя?
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

gamencerista написа:
                  Едно Стило с голяма стикер отзад беше спряло до мен на Лесново, БМВ 318, в началото на импровизирания паркинг
                  Беше GTipo, а ти да се беше отбил на шатрата.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

kosta написа:
                    Днес Ичкин на светофара, на Баня Мадара ! свирнах той се обърна в последния момент - незнам дали ме е видял?
                    Обърнал съм се, ама друг път :D Не съм те видял ... шъ ма прощааш ... другия път да ме догониш
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                      kosta написа:
                      Обърнал съм се, ама друг път :D Не съм те видял ... шъ ма прощааш ... другия път да ме догониш
                      ща гоня аз, за ко си ми ?

Коментар

Аааа разбрах ... просто типото ни ще да оди и не мойш мъ стигна :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          Аааа разбрах ... просто типото ни ще да оди и не мойш мъ стигна :D
                          ща стигна, ма тряа да карам назад !

Коментар

kilar написа:
                            gamencerista написа:
                            Беше GTipo, а ти да се беше отбил на шатрата.
                            Минах минах, ама един познат си взе стикерче и карта за Еко, днес може да го гледате на ESPL как печели 1во място. А аз почнах да говоря глупости щото ме беше напекло слънцето. Днес може пак да мина да ми разясните JTD технологията очи в очи :D
                            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Снощи във В.Търново карах след едно двуврато хасковско Стило без стикер, след като го изпреварих шофьора ми свирна, не знам дали защото видя стикера отзад.

Коментар

Princo написа:
                                Колегата sha май кара днес след мен на чучурите-север ?
                                аз ли може признавам се за виновен
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X