забелязан колега със сива Мареа с рег. номер СА 7241 МХ паркирана пред блок(на който незнам номера) в Слатина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
topuzko написа:забелязан колега със сива Мареа с рег. номер СА 7241 МХ паркирана пред блок(на който незнам номера) в СлатинаФиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
Събота около 13:00 сива Мареа комби с големия стикер на задното стъкло и Рег.н. СА7241 - засекохме се на Подуене и до Сточна Гара караше след мен, и после по Сливница до К. Величков карахме през една кола (аз бях с червено Браво с много "красива" дупка в лявата част на задната броня )Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:Събота около 13:00 сива Мареа комби с големия стикер на задното стъкло и Рег.н. СА7241 - засекохме се на Подуене и до Сточна Гара караше след мен, и после по Сливница до К. Величков карахме през една кола (аз бях с червено Браво с много "красива" дупка в лявата част на задната броня )Фиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
miro2177 написа:Днес беше засечено сиво Браво СА 9512 (за последните две цифри не съм сигурен) паркирано в една от пресечките на Дойран Там не се ориентирам много дайе нз кой квартал еСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
svetkos_ написа:Днес, около 16.30 часа, маркирах колегата kiselo на светофара на Красно село, посока Автогарата на Овча купел. Малей, много добре седи абартовата броня на Брава-та. Бях на спирката на 5-цата и затова не съм сигнализирал.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
такаа
така така прегледах темата назад цхак до далечната дата 19 март 2008 год и установих че мен нико не ме е засичал.Постоянно съм в градовете Русе Търново И София и Попово и търговище а иначе съм от Свищов.Имам стикер и на предното и на задното стъкло ... личен подарък от Баи Миле Много му благодария за което ... та и аз ли като колегата да обявя награда.шегувам се надявам се скоро да се засечем с някои колеги .. вероятно в русе успех на всичкиНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
BEX---GT написа:Снощи на Сточна гара, червено браво ГТ с парктроник и малкия стикер на задното стъкло. Поздравихме се на светофара, ама кой е имаше две 4-ки в номера през едно, софийско май бешеFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар