Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

забелязан колега със сива Мареа с рег. номер СА 7241 МХ паркирана пред блок(на който незнам номера) в Слатина
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
      забелязан колега със сива Мареа с рег. номер СА 7241 МХ паркирана пред блок(на който незнам номера) в Слатина
      Ако е пред блок 31А ( висок 20 етажен в бяло и синьо ), там живея, и си я паркирам пред блока.Днес като се връщах от Кауфланд ми свирна колега, май беше с новото Пунто и номер 6934. Докато се усетя и свирна беше дръпнал напред.
      Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес беше засечено сиво Браво СА 9512 (за последните две цифри не съм сигурен) паркирано в една от пресечките на Дойран Там не се ориентирам много дайе нз кой квартал е
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

В събота засякох Sedmaka прикрит като "Поло" шофьор.На бул. Скопие до Кауфланд.

Коментар

Събота около 13:00 сива Мареа комби с големия стикер на задното стъкло и Рег.н. СА7241 - засекохме се на Подуене и до Сточна Гара караше след мен, и после по Сливница до К. Величков карахме през една кола (аз бях с червено Браво с много "красива" дупка в лявата част на задната броня )
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Същата, мисля, преди това беше засечена и наклаксонирана на басейна ЦСКА...

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                Събота около 13:00 сива Мареа комби с големия стикер на задното стъкло и Рег.н. СА7241 - засекохме се на Подуене и до Сточна Гара караше след мен, и после по Сливница до К. Величков карахме през една кола (аз бях с червено Браво с много "красива" дупка в лявата част на задната броня )
                Аз съм. Ходих до един магазин за чамови мебели, да си взема новата маса.А колегата liubohar трябва да ме е наклаксонирал в неделя, като се връщах от Кауфланд, в събота не съм минавал от там.Сори колега, но докато се усетя и свирна, беше дръпнал напред.
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Вярно, в неделя беше Поздрав

Коментар

miro2177 написа:
                    Днес беше засечено сиво Браво СА 9512 (за последните две цифри не съм сигурен) паркирано в една от пресечките на Дойран Там не се ориентирам много дайе нз кой квартал е
                    XM - на майка ми колата. Тя седи или пред моя блок, или пред техния. Скоро я бяха вдигнали щото решила да паркира в средата на градинка, под дърво, щот се ядосала че няма място :D
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

svetkos_ написа:
                      Днес, около 16.30 часа, маркирах колегата kiselo на светофара на Красно село, посока Автогарата на Овча купел. Малей, много добре седи абартовата броня на Брава-та. Бях на спирката на 5-цата и затова не съм сигнализирал.
                      хехехе много е яка нали и с джантата още по добре аз пък снимах един колега т.е. бравото му ама довечера ше кача снимки... номера е СА2446МР със големия стикер
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днеска колегата Bavareca беше засечен да минава покрай х-л Атаген в бургас. Някаде около 15:40 беше.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

такаа

така така прегледах темата назад цхак до далечната дата 19 март 2008 год и установих че мен нико не ме е засичал.Постоянно съм в градовете Русе Търново И София и Попово и търговище а иначе съм от Свищов.Имам стикер и на предното и на задното стъкло ... личен подарък от Баи Миле Много му благодария за което ... та и аз ли като колегата да обявя награда.шегувам се надявам се скоро да се засечем с някои колеги .. вероятно в русе успех на всички
                          Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                          http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Червено габровско Купе , все го засичам покрай корпусите на университета във ВТ
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Снощи на Сточна гара, червено браво ГТ с парктроник и малкия стикер на задното стъкло. Поздравихме се на светофара, ама кой е имаше две 4-ки в номера през едно, софийско май беше
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                Снощи на Сточна гара, червено браво ГТ с парктроник и малкия стикер на задното стъкло. Поздравихме се на светофара, ама кой е имаше две 4-ки в номера през едно, софийско май беше
                                Аз бях колега Интересно, че си видял стикера като знам колко е мръсна колата
                                Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                                Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                                VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                                VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Working...
                                X