coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Малко офф ама вчера една алфа 145 светло зелена мисля че БЕЗ ПРЕДЕН КАПАК с червена разпънка се разминах доде си събера очите и да свирна тя беше ме подминала на мебелна палата посока ЦЕНТРАЛ и Сервизите надолу..Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
winboze написа:Ichkin написа:winboze написа:Бяло пунто, софийска регистрация, нещо от рода на 5129 .. не съм сигурен, ректората на софийски университет към орлов мост. Колегата май беше нещо много нервен :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:winboze написа:Ichkin написа:winboze написа:Бяло пунто, софийска регистрация, нещо от рода на 5129 .. не съм сигурен, ректората на софийски университет към орлов мост. Колегата май беше нещо много нервен :DФиат Уно 1.0 m.i.
B 9950 PB
Коментар
-
KrAs написа:Малко офф ама вчера една алфа 145 светло зелена мисля че БЕЗ ПРЕДЕН КАПАК с червена разпънка се разминах доде си събера очите и да свирна тя беше ме подминала на мебелна палата посока ЦЕНТРАЛ и Сервизите надолу..ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
KrAs написа:Малко офф ама вчера една алфа 145 светло зелена мисля че БЕЗ ПРЕДЕН КАПАК с червена разпънка се разминах доде си събера очите и да свирна тя беше ме подминала на мебелна палата посока ЦЕНТРАЛ и Сервизите надолу..
Коментар
-
Освиркана колежка с големия стикер тъмно синьо браво или черно с детенце на предната седалка сякаш правеше ляв завой под големия Кат към метро преди 30 минути.!Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар