Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

crush написа:
    Снощи към 22 часа се засякох с някой, ама да ме прощава, че в тъмното бях разсеян. Е, разбрахме се поне, че единия ходил за кюфтета, а аз отивах към МакДоналдс...
    Ти не си ми за сефте ... ма твойта кола мноо лъщи
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Видяно зелено браво с Монтанска регистрация малкия стикер над чистачката номера беше нещо от сорта М 6097 или 50нещо си втората цифра беше нула почти съм сигурен :Д На плажа пред мидената къща някаде
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Колега с черно Браво, ме освирка малко след надлез ’Надежда’ посока Кауфланд Кой беше?
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Явор митев май беше забелязан паркирал една оранжава количка в морската градина и подаваше нещо като храна на детето Very Happy

Коментар

EasternAlien написа:
            Колега с черно Браво, ме освирка малко след надлез ’Надежда’ посока Кауфланд Кой беше?
            Здравей, колега аз те освирках :D , много късно те забелязах , а и ти завиваше и си викам чакай да скоча на клаксона пък дано да се сетиш защо е :D
            Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

lubomm написа:
              Явор митев май беше забелязан паркирал една оранжава количка в морската градина и подаваше нещо като храна на детето Very Happy
              Ха....да. Точно. Как се ориентира. Все още нямам време да сложа стикера на колата на Елито

Коментар

Явор Митев написа:
                Вчера следобед освирках стабилно колегата Shikito / надявам се правилно да съм го изписал /. Той продължи към Дружба под Цариградско, а аз завих надясно да се катеря към Цариградско.
                Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Явор Митев написа:
                  lubomm написа:
                  Ха....да. Точно. Как се ориентира. Все още нямам време да сложа стикера на колата на Елито
                  Ами просто съвпадение и аз не съм сложил стикер на мойта количка

Коментар

Днес в 7:00 сутринта изпреварих черно браво с номер ЕН 9984 .. на изхода на Казахлък посока Бургаз, караше си бавничко като на сватба

Коментар

Ами имате ограничение там, по околовръстното, как да кара човекът, хем е с чужда регистрация. И аз, като съм в чужд град, спазвам ограниченията, защото не се знае от кой храст ще изскочи неприятелят :D
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

На обяд се поздравихме с колега с червено браво на светофара на Лъвов Мост. :D
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

В неделя по пладне колегата Каролев беше забелязан на метри от неделната среща на форума да се изнизва в посока Надежда (може би), маскиран зад тъмни слънчеви очила. Нямаше как да не забележа големия, и долу вдясно - малкия стикер на задното му стъкло.

Коментар

на bachev бравото беше спряно в Бургас пред блок 47 в Бр. Миладинови

Коментар

liverpool235 написа:
                              Колега, беше около 19:30 бре, какъв обяд
                              Fiat Bravo 1.8 16V
                              Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                                liverpool235 написа:
                                Колега, беше около 19:30 бре, какъв обяд
                                Чакай,че вчера се лутах цял ден като муха без глава и хич не бях в кондиция с времето.. Вярно,че беше 7:30 .. Това твойто Браво много лъскаво
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X