Снощи към 22 часа се засякох с някой, ама да ме прощава, че в тъмното бях разсеян. Е, разбрахме се поне, че единия ходил за кюфтета, а аз отивах към МакДоналдс...
Видяно зелено браво с Монтанска регистрация малкия стикер над чистачката номера беше нещо от сорта М 6097 или 50нещо си втората цифра беше нула почти съм сигурен :Д На плажа пред мидената къща някаде
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Вчера следобед освирках стабилно колегата Shikito / надявам се правилно да съм го изписал /. Той продължи към Дружба под Цариградско, а аз завих надясно да се катеря към Цариградско.
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Ами имате ограничение там, по околовръстното, как да кара човекът, хем е с чужда регистрация. И аз, като съм в чужд град, спазвам ограниченията, защото не се знае от кой храст ще изскочи неприятелят :D
В неделя по пладне колегата Каролев беше забелязан на метри от неделната среща на форума да се изнизва в посока Надежда (може би), маскиран зад тъмни слънчеви очила. Нямаше как да не забележа големия, и долу вдясно - малкия стикер на задното му стъкло.
Коментар