Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера към 9:10ч сутринта на Черковна, посока Мадрид видях червено Стило с големия стикер. Стикера видях в огледалото си чак като се разминахме :D

Коментар

Снощи към 22ч. се засякохме с Shefy пред блока, а към 18.30 в района на Красна поляна ( не знам как се казва булевардът), колежката Майска ни подсвирна и най-безцеремонно се намести пред нас в колоната!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Снощи към 22ч. се засякохме с Shefy пред блока, а към 18.30 в района на Красна поляна ( не знам как се казва булевардът), колежката Майска ни подсвирна и най-безцеремонно се намести пред нас в колоната!
        А вий що нямате стикер отзад, аз чак като застанах до вас тогава видях форумския стикер :PНа "Константин Величков" беше, и не съм се бутала, най-културно си изчаках Фихи да ме пусне Айде другия път аз ще ви пусна :P

Коментар

Егати в тоя форум колко лесно си пускате ... a аз още не съм изкярил ... Веднъж бат Калин искаше да ми пусне, ама нещо ни мъ кефи :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

maiska написа:
            Irka_fihi написа:
            А вий що нямате стикер отзад, аз чак като застанах до вас тогава видях форумския стикер :PНа "Константин Величков" беше, и не съм се бутала, най-културно си изчаках Фихи да ме пусне Айде другия път аз ще ви пусна :P
            Казах, че си се наместила, а не бутала. :D А той fihi по принцип си е дашен и пуска. Стикер сме си поръчали, ама не е ясно кога ще го получим. Един вече опропастихме.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Reter-a днес към 18.00 ч. всяваше смут на кръговото на "Мираж"
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

kiselo написа:
                Painfall написа:
                Днес - kluchar на паркинга на Бриколаж Люлин. Даже ключове правих там, но явно при колегата, защото отрече Фиата да е негов :D
                него и аз го видях днес точно преди тунела на Люлин посока центъра...беше отбил в дясно в овча купел пък един колега със синьо пунто 6699 или 9966 му беше номера тъкмо излизаше на "главната" в люлин от една малка уличка а аз си вървях с мадамата и нямаше как да го освиркам освен с уста ама ме беше срам това към обяд
                Ееее време беше да ме види някой , от близо година имам и малкия и големия стикер и само 2 пъти ме засякоха
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Днес към 8-8:10 на спирката на автобусите при завод ’8ми Март’ в Толстой, засечен колега със сива Marea Weekend с големия стикер и регистрация СА4650 (или подобно). Опитах се да го ’освиркам’, но май не разбра понеже бях в колоната. После покара малко зад мен по Надлеза
                  Fiat Bravo 1.8 16V
                  Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Вчера следобед освирках стабилно колегата Shikito / надявам се правилно да съм го изписал /. Той продължи към Дружба под Цариградско, а аз завих надясно да се катеря към Цариградско.

Коментар

Абе днеска някой ме оплюва за стикера, ама ... ни разбрах кой беше, че бързах :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Днес на площад Журналист Браво с малък и голям стикер ЕН 4607 или нещо подобно, беше спряло пред една симпатична кръчмичка
                        Impossible is nothing !

Коментар

Тази вечер срещнах един колега на магистралата ЕН6297СА - много готино браво, случайно да е от форума ?
                          Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                          части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                          части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                          тел. 0883437022

Коментар

днес към 9.45/ч. в локалното на околовръстното на 500 м. след Царско село видях сребристо пунто с големия стикер залепен в долната част на стъклото ...., да си казва кой е ?
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

57-61 варненска Брава с форумски стикери на прозорците на задните врати, току-що забелязана на един паркинг във ВТ. Няма как веднага да си признаят момчетата, щото са в движение в момента :D
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Снощи към 22 часа се засякох с някой, ама да ме прощава, че в тъмното бях разсеян. Е, разбрахме се поне, че единия ходил за кюфтета, а аз отивах към МакДоналдс...
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X