Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Събота следобед ново Пунто със Софийска регистрация 3957 и малък стикер долу в ляво на задното стъкло беше освиркано на надлез Надежда. Колегата май не разбра защо му пибиткам
    Fiat Bravo 1.8 16V
    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
      liverpool235 написа:
      ivan_cirkov90 написа:
      Браво Бордо ... С 6*4* по ботевградско та чак до ЦУМ бях зад него .. и другият път handsfree
      Ако е било към 11:30-12:00 съм бил аз.Що не свирна колега?А за хендсфрито ме мързи да си го слагам,като говоря 1-2 минути ..
      Да тогава беше Нямам стикер и се чудех дали ще загрееш защо ти свиркам
      Ем ще ми отнеме няколко секунди да зацепа какво се случва,но се сещам като видя Фиат..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
        ivan_cirkov90 написа:
        liverpool235 написа:
        ivan_cirkov90 написа:
        Браво Бордо ... С 6*4* по ботевградско та чак до ЦУМ бях зад него .. и другият път handsfree
        Ако е било към 11:30-12:00 съм бил аз.Що не свирна колега?А за хендсфрито ме мързи да си го слагам,като говоря 1-2 минути ..
        Да тогава беше Нямам стикер и се чудех дали ще загрееш защо ти свиркам
        Ем ще ми отнеме няколко секунди да зацепа какво се случва,но се сещам като видя Фиат..
        Ами другия път

Коментар

Вчера (Понеделник) в дъжда около 7 часа, мисля че GTipo бе освиркван докато влизаше в Белите Брези от Гоце Делчев

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
            Вчера (Понеделник) в дъжда около 7 часа, мисля че GTipo бе освиркван докато влизаше в Белите Брези от Гоце Делчев
            А я кажи ти на кого даваш да ти кара колата. Вчера (Вторник) в дъжда около 7 часа. го караше една кака и беше освиркана мноооо яко на бул."България".
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хахаха, приятелката ми вчера цял ден бръмчеше с колата Почвам да ставам все по голям фен на тази тема

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

снощи V.Vencislavov мернах на 2 пъти като фтория се беше засилил на някъде
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

тъмно ( май беше черно) браво с рег. Р 0558 на светофара на търговията посока гара разпределителна с голям стикер

Коментар

Сутринта на новия МОЛ преди Румънското светло син Браво с кръгъл стикер на задното и над него надпис на форума ... Колега и с 300 да караш в тия задрьствания няма да мрьднеш много ,от големите напьни мрьдна с една кола напред .......ако имаше как да ме прескочи .......пс: Карайте разумно ,хората са доста изнервени и не се знае на какви ще попаднете
                    http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Около 19.00ч. на 22.04.(четвъртък)
                      Прикачени файлове
                      Manowar - Татко

Коментар

Преди 5 минути - сребристо Пунто (много лъснато) с големия стикер и номер У 7232 на Кауфланд в Ямбол. Тръгна после по "Граф.Игнатиев"... караше го един възрастен човек, за това не му сигнализирах... Кой ли ще е?!?

Коментар

fihi написа:
                          Къде си ме мернал. Аа тогава бях на салса..... сигурно е било до салса+ или се лъжа
                          Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
                            fihi написа:
                            Къде си ме мернал. Аа тогава бях на салса..... сигурно е било до салса+ или се лъжа
                            Беше паркирал ей те тук някъде. http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=7...831734da&tip=1
                            Manowar - Татко

Коментар

Сутринта по ул.Монтевидео, малко след НБУ, разминахме се с колега с тъмно синьо браво, и сини диоди във фаровете. В огледалото забелязах малкиат стикер, на задният джам.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Снощи Geraka беше засечен в подземния паркинг на City center! Редяхме се заедно в задръстването на излизане. Аз бях в колата на един приятел и махнах но ти се беше заприказвал нещо. Обсъдихме Бравото и тва им викам ето ви показно как свети ксенон на фиатка като С класа
                                Brava 103HP
                                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                                X