Преди 10 минути засякох форумско Браво, тъмно синьо, със стикер от малките, регистрация от Велико Търново, спряло на бул.Димитър Благоев, пред магазин Контраст в Ямбол.Видях стикера в последния момент и успях само да видя първите букви на регистрацията.Вътре май имаше жена, но може и да е било мъж с дълга коса, просто не успях да огледам. Щях да спра, но движението беше натоварено и нямаше как.Кой е колегата/колежката - да си признава.
Днес около 17.30 часа на колелото към Надежда, карах зад колега със синя брава ВТ2507.... Големия стикер на Джама. Светках, свирках ..... ама не ме отрази....Бяха 100-те човека в колата и на светофара завиха надясно към 2-ра част .... оттам се загубихме....Да си признае кой е
Аз бях, колега. Бяхме много хора, да. Купих си едно Стило, че отивах да го взема от един сервиз и бях объркал документи на тая Брава дето я карах с неговите и общо взето в мен имах само 1 книжка и бях притеснен от господата с жилетки. Чух че ми свириш, даже те видях, ама не видях стикер, а и главата ми беше пълна с разни глупости, за което ще ме извиниш Но да, видях те
Няма грижи колега. То аз бях зад тебе, така че няма как да ми видиш стикера Поздравления за новата придобивка - мноооого да си я караш и никога да не ти се налага да я правиш :P
Вчера видях kluchar паркирал в Горна Баня.. предполагам на хубавото време беше ходил на разходка и после за вода.. поогледах се , но не го видях из тълпата .. пък и ми дадоха зор да си се разхождаме (;
Днес отивайки към Практикер, видях на бул. Копенхаген, паркирано едно синьо Браво с номер ВТ 5278, или нещо такова,с големия стикер на задния прозорец, залепен в долната половина.
вчера някаде около 15:30 -16:00 на светофара на Балкан стар беше засечена черна мареа комби с големия стикер номера мисля че беше СА1866 последните две не ги видях за сажаление
Коментар