Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    svilens написа:
    Червено Пунто МК2 с регистрация ВТ ХХХХ, паркирано на спирка на 88 в Дървеница. С малкия стикер над чистачката.
    Toва, ако не се лъжа, е братовчедка на Cool Boby от Търново и няма регистрация във форума, а той просто й е дал стикер. :D Но е възможно да греша.
    Ндааа, приятеля й има, но не пише! Пък ти си забравила как се пише ника ми

Коментар

Immortal написа:
      Преди 10 минути засякох форумско Браво, тъмно синьо, със стикер от малките, регистрация от Велико Търново, спряло на бул.Димитър Благоев, пред магазин Контраст в Ямбол.Видях стикера в последния момент и успях само да видя първите букви на регистрацията.Вътре май имаше жена, но може и да е било мъж с дълга коса, просто не успях да огледам. Щях да спра, но движението беше натоварено и нямаше как.Кой е колегата/колежката - да си признава.
      Не е нашо. Някой пришалец ще да е

Коментар

ju написа:
        NIK_THE_FLASH написа:
        Преди малко, спряло до блока на MOST Computers на "Шипченски проход" , забелязано сиво браво с големия стикер на задното стъкло и номер СА7958
        Я гледааай и мен да види някой Защо не се обади? :P
        Защото супер много бързах да мина през MOST и да се връщам на работа
        Fiat Bravo 1.8 16V
        Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

coolboby написа:
          Irka_fihi написа:
          svilens написа:
          Червено Пунто МК2 с регистрация ВТ ХХХХ, паркирано на спирка на 88 в Дървеница. С малкия стикер над чистачката.
          Toва, ако не се лъжа, е братовчедка на Cool Boby от Търново и няма регистрация във форума, а той просто й е дал стикер. :D Но е възможно да греша.
          Ндааа, приятеля й има, но не пише! Пък ти си забравила как се пише ника ми
          Па забраила съм. Видях го на скайп, че е така и викам:"Айдеее, грешно не грешно..."
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

piftho написа:
            Днес около 17.30 часа на колелото към Надежда, карах зад колега със синя брава ВТ2507.... Големия стикер на Джама. Светках, свирках ..... ама не ме отрази....Бяха 100-те човека в колата и на светофара завиха надясно към 2-ра част .... оттам се загубихме....Да си признае кой е
            Аз бях, колега. Бяхме много хора, да. Купих си едно Стило, че отивах да го взема от един сервиз и бях объркал документи на тая Брава дето я карах с неговите и общо взето в мен имах само 1 книжка и бях притеснен от господата с жилетки. Чух че ми свириш, даже те видях, ама не видях стикер, а и главата ми беше пълна с разни глупости, за което ще ме извиниш Но да, видях те
            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Няма грижи колега. То аз бях зад тебе, така че няма как да ми видиш стикера Поздравления за новата придобивка - мноооого да си я караш и никога да не ти се налага да я правиш :P
              Skoda AMfabia 1.2 12v
              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Снощи към 22.30, Наско Малкият куршум/Little bullet/, да се измъква с непозволен ляв завой на "Булаир"
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

тази вечер към 19 без нещо - КН 2082 А... - чевена Брава на паркинга на МОЛ-а в Бургас.... с големио стикер на дупето
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Вчера около 19:00 часа,колегата Donna беше засече на кръговото до Мираж.Далеко ми беше да поздравя с клаксонче :D
                    бързах си аз, че нямаше кой хем да гледа дечурлигата, хем да пържи сафрида, хем бира да купи...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

от известно време засичам колегата край блок 527 в Дружба 2
                      Прикачени файлове
                      Marea 1.6 16v

Коментар

Вчера видях kluchar паркирал в Горна Баня.. предполагам на хубавото време беше ходил на разходка и после за вода.. поогледах се , но не го видях из тълпата .. пък и ми дадоха зор да си се разхождаме (;
                        Прикачени файлове

Коментар

днес сутринта бях освиркан от Мареа седан :D кой беше?Килъра?
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Преди няколко дена видях на Герена Брави с рег. СА9820 или нещо такова
                            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днес отивайки към Практикер, видях на бул. Копенхаген, паркирано едно синьо Браво с номер ВТ 5278, или нещо такова,с големия стикер на задния прозорец, залепен в долната половина.
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

вчера някаде около 15:30 -16:00 на светофара на Балкан стар беше засечена черна мареа комби с големия стикер номера мисля че беше СА1866 последните две не ги видях за сажаление

Коментар

Working...
                                X