Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Вчера към 17.50ч. на сфетофара на бул."Никола Мушанов" и Добротич - Типо с големия стикер, предната броня беше бяла, номера не можах да видя. Дано колегата се познае.Малко след това в ОК освирках подобаващо Shefi
    Аз бях с типото!! Отивах към колегата hybrid!! Бронята временно е бяла, че предишната ми се разцепи на един бордюр...Търся си небоядисана!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

и вчера и днес засичам към 8:30 сутринта светло сива мареа комби с много странни модификации по покрива...като подобрен багажник ми се струва. не помня номера че аз се прибирах от работа и се разминахме, а чак в огледалото погледнах че е с големия стикер отзад.Поздрави колега п.с.ето за потвърждение че още ми се спи забравих да напиша че това се случва на улица Одрин малко след кръсточището със Ал.Стамболийски.
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Преди малко, спряло до блока на MOST Computers на "Шипченски проход" , забелязано сиво браво с големия стикер на задното стъкло и номер СА7958
        Fiat Bravo 1.8 16V
        Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Преди 10 минути засякох форумско Браво, тъмно синьо, със стикер от малките, регистрация от Велико Търново, спряло на бул.Димитър Благоев, пред магазин Контраст в Ямбол.Видях стикера в последния момент и успях само да видя първите букви на регистрацията.Вътре май имаше жена, но може и да е било мъж с дълга коса, просто не успях да огледам. Щях да спра, но движението беше натоварено и нямаше как.Кой е колегата/колежката - да си признава.

Коментар

Reter-а кара и се разсейва днес, около 15 бл. в "Славейков"
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Червено Пунто МК2 с регистрация ВТ ХХХХ, паркирано на спирка на 88 в Дървеница. С малкия стикер над чистачката.
              Браво 1.6 16v 1996
              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

опааа :
                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Днес около 17.30 часа на колелото към Надежда, карах зад колега със синя брава ВТ2507.... Големия стикер на Джама. Светках, свирках ..... ама не ме отрази....Бяха 100-те човека в колата и на светофара завиха надясно към 2-ра част .... оттам се загубихме....Да си признае кой е
                  Skoda AMfabia 1.2 12v
                  exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Вчера видяно ХГТ вечерта на паркинга на "ЯВОР" с готини джанти и дупка в калника за филтъра незнам от форума ли е но е скандално
                    Fiat punto 1,1
                    Fiat bravo 1,6 16v
                    Fiat bravo 2,0 20v
                    Honda civic 1,5
                    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

svetli4a написа:
                      опааа :
                      Колега случайно ли си минал или идваш често насам?
                      FIAT BRAVA 1,9-TD-100
                      FIAT COUPE 2,0-16 - последно
                      SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
                      PEUGEOT PARTNER TEPEE

Коментар

vencislav написа:
                        svetli4a написа:
                        опааа :
                        Колега случайно ли си минал или идваш често насам?
                        И аз съм те засичала на Русенския Практикер миналото лято на 22 август

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                          Преди малко, спряло до блока на MOST Computers на "Шипченски проход" , забелязано сиво браво с големия стикер на задното стъкло и номер СА7958
                          Я гледааай и мен да види някой Защо не се обади? :P
                          RIP Притежателка на горда Panda RIP
                          Bravo 1.2 16V

Коментар

svilens написа:
                            Червено Пунто МК2 с регистрация ВТ ХХХХ, паркирано на спирка на 88 в Дървеница. С малкия стикер над чистачката.
                            Toва, ако не се лъжа, е братовчедка на Cool Boby от Търново и няма регистрация във форума, а той просто й е дал стикер. :D Но е възможно да греша.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Днес в Пловдив на бензиностанцията на Петрол до Централни гробища беше спряно червено Типо с големият стикер.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

Вчера около 19:00 часа,колегата Donna беше засече на кръговото до Мираж.Далеко ми беше да поздравя с клаксонче :D
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X